facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

282.000 €
= 4.228 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 66.7 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1965
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 525-1

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkKlet

Podroben opis nepremičnine

-

Na dobri in iskani lokaciji, v neposredni bližini lucijskega mandrača - Ukmarjeva ulica, komfortno, svetlo, stanovanje v prvem nadstropju, urejenega in zelo mirnega večstanovanjskega bloka.  Stanovanje tvorijo hodnik, kuhinja, shramba, jedilnica, dnevna soba, spalnica in kopalnica. Stanovanje odlikuje dobra razporeditev prostorov ter izredna dnevna svetloba v vseh letnih časih zaradi veliko okenskih odprtin. Stanovanju pripada ločena shramba, ki se nahaja v kletni etaži stavbe. Stanovanje je lepo ohranjeno.

Stanovanje je bilo obnovljeno v letih 2012-2016. Obnova je obsegala celotno stanovanje - kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, vhodna vrata, stavbno pohištvo (okna). Stanovanju so se z zasteklitvijo terase povečale notranje bivalne površine. Ogrevanje stanovanja je urejeno s pomočjo klimatskih naprav. Stanovanje se prodaja po večini opremljeno.

Dejanska površina predmeta prodaje je nekoliko večja kot izhaja iz podatkov uradnih evidenc zaradi uporabe takratnih faktorjev/standardov pri izračunu površin. Dejanska površina stanovanja znaša cca 69.1m2 + 3.3 m2 shramba, torej skupno 72,4 m2.

Stanovanjski blok je urejen in vzdrževan, bil je deležen energetske sanacije z novim toplotnim ovojem-izolacijo  (v letu 2014)  ter ima tudi prenovljeno streho (v letu 2012) kar se tudi kaže v dobrem energetskem razredu stavbe (prva polovica C energetskega razreda).

V bloku je vgrajeno dvigalo katerega predvsem uporabljajo stanovalci višjih etaž. Možna uporaba dvigala s finančno soudeležbo investicije dvigala. 

Parkiranje avtomobila je možno pred stavbo, na zemljišču, parceli v lasti etažnih lastnikov ter pokritem parkirnem prostoru ob stavbi, ki je že več kot 20 let v uporabi izključno prodajalca stanovanja, vendar ni lastniško. Parkiranje za lastnike in obiskovalce je možno tudi na funkcionalnem zemljišču, parceli ob stavbi katera je v lasti etažnih lastnikov.  V kletni etaži stavbe se nahaja še skupna kolesarnica katera ima direkten izhod na dvorišče.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Alenka 041 529 199.

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: