facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Moste, LJ. MOSTE, ŠTEPANJSKO NASELJE

306.000 €
= 3.608 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 84.8 m2
 • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje/4
 • date_rangeZgrajeno: 1976
 • date_rangeAdaptacija: 2005

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon

Podroben opis nepremičnine

LJ. MOSTE, ŠTEPANJSKO NASELJE

ULICA POLONCE ČUDE, uporabna površina 76,90 m2, klet 4,80 m2, balkon 4,90 m2, lega V-Z, redno vzdrževano in ohranjeno, klima, v celoti opremljeno, etažna lastnina, centralno ogrevanje - mestna toplarna, vzdrževan blok - kvalitetno izvedena energetska sanacija stavbe leta 2018, brez dvigala, veliko skupnih P mest pred stavbo, vse infrastruktura v bližini, trgovine, lokali, šola, vrtec, postaja LPP, AC priključek, prevzem po dogovoru

V pritličju kvalitetno energetsko sanirane stanovanjske stavbe v Mostah, v neposredni bližini šole in vrtca, trgovine, končne avtobusne postaje LPP prodamo v celoti opremljeno klimatizirano tri sobno stanovanje.

Uporabno površino stanovanja sestavljajo ločeni prostori: predprostor, spalnica, soba, kopalnica, ločene sanitarije, dnevna soba in kuhinja. Stanovanju pripada tudi klet 4,80 m² in odprt balkon 4,90 m².

Stanovanje je bilo leta 2005 v celoti obnovljeno (vgrajena nova plastična okna, nova vodovodna instalacija, zamenjani tlaki, obnovljena kopalnica, novo pohištvo). V sanitarijah je bila dodatno vgrajena tuš kabina. Leta 2018 je bil prenovljen balkon, stanovanje je bilo v celoti prepleskano, leta 2020 so bili zamenjani vsi gospodinjski aparati in leta 2021 je bila pobrušena stena med kuhinjo in dnevno sobo.

Parkiranje stanovalcem stavbe in obiskovalcem omogoča večje število  skupnih parkirnih prostorov v neposredni bližini bloka, ki so vedno na voljo.

Stavba se nahaja v neposredni bližini Ljubljanice, otroških in pasjih igrišč, sprehajalnih poti, fitnesa na prostem, garažne hiše…

Stavba ima do višine 1,7 m vkopano kletno etažo, poleg visokega pritličja pa ima še 4 nadstropja v polni tlorisni površini stavbe. Zgrajena je na armiranobetonskih pasovnih temeljih, skelet in medetažne konstrukcije stavbe pa so prav tako iz armiranega betona. Zunanje, nosilne in pregradne stene stavbe so iz mrežaste votle opeke, podokenski parapeti pa so armiranobetonski.

Zunanji zidovi so bili v letu 2018 toplotno izolirani s 15 cm debelo plastjo stiropora. Strop proti podstrehi je toplotno izoliran z do 25 cm debelo plastjo mineralne volne. Medetažne konstrukcije so toplotno in zvočno izolirane s 5 cm debelo plastjo mineralne volne, talne obloge v stanovanju pa so laminat in keramika.

Zaradi novejše gradnje in kvalitetno izvedene energetske sanacije stavba še danes ustreza večini zahtev po energetsko učinkoviti gradnji.

Za potrebe ogrevanja in priprave tople sanitarne vode stavbe skrbi vročevod Energetike Ljubljana, ki toploto proizvaja v kogeneraciji z visokim izkoristkom. Iz toplotne postaje v kleti stavbe je po njej speljan dvocevni razvod ogrevanja, ogrevala pa so radiatorji, ki so vgrajeni ob zunanjih stenah in na katerih so nameščeni termostatski ventili in delilniki toplote.

Stavba ima priključek na vodovodno, električno (za stanovanje Elektro-energija), kanalizacijsko in plinsko omrežje in na omrežje za kabelsko TV (v stanovanju A1).Prav tako ima stavba gradbeno in uporabno dovoljenje.

Po podatkih GURS-a je bila na stanovanjskem  objektu leta 1997 obnovljena streha.

Del stavbe je vpisan v zemljiško knjigo kot etažna lastnina brez vseh bremen. 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

  Hiter kontakt

  Aladin inženiring d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: