facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

1.590.000 €
= 1.153 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1379 m2

Podroben opis nepremičnine

BLED

Na Bledu, nekaj minut hoje do jezera (približno 300 m), je naprodaj boutick hotelov v skupni kvadraturi 1700 m² v začetni fazi gradnje,zemljišče v izmeri 1379 m². Pogled na Karavanke in Blejski grad. 

Za gradnjo je pridobljeno gradbeno dovoljenje ki predvideva gradnjo dveh stavb in povezavo med njimi. 

Objekt A je zasnovan kot enostanovanjska stavba. V mansardi je stanovanje, v nadstropju so 4 apartmajske enote, namenjene kot dejavnosti lastnika. V kleti so pomožni prostori s kotlovnico, wc , v pritličju so pomožni prostori, recepcija, restavracija z ishodom na teraso . 

Objekt B je zasnovan kot garni penzion za oddajanje turistični sob/sjutov. Načrtovanih je šest sob, sestavljenih iz predprostora, kopalnice, bivalnega prostora in spalnice. Garni penzion ima zajtrkovalnico v objektu A, ki je del celote kompleksa objektov. 

V kleti je nameščena bazenska tehnika, v pritličju je načrtovan bazen in vsi potrebni spremljajoči prostori ter povezava z objektom A. 

V objektu  C kot povezovalni stavbi med objektoma A in B so spremljajoči prostori za potrebe turizma, sanitarije in tri saune, vinska klet in clubska soba. 

Kompleks bo priključen na vodovodno, kanalizacijsko, plinovodno, električno in kabelsko omrežje. Meteorne vode se bodo odvajale v ponikovalnico, predviden je zbiralnik vode, ki bo služil za zalivanje in sanitarno vodo. Ogrevanje je predvideno na zemeljski plin in toplotno črpalko. 

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje, gradnja se je pričela z rušitvenimi deli, pripravljalni deli so zaključeni in plačani(izvajalec – Kovinar gradnje), komunalni prispevek je plačan.

V ceno je vklopljeni: Avtorske pravice, Polni PZI, Design proekt, 3D  kuhinje, projekt bazena in pogodba z izvajalcem

Ker je gradbišče zaščiteno, je ogled možen samo v prisotnosti nepremičninskega agenta.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: