facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

784.924 €
= 6.017 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 130.45 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: e14ae1c1

Podroben opis nepremičnine

-

V 3.nadstropju prodamo 3 sobno stanovanje z ložo, ki omogoča popolno zasebnost v naravi kar znotraj lastnega doma. Stanovanje zagotavlja samoto, pri tem pa zunanja površina nikakor ne daje občutka omejevanja, kajti s svojo zasnovo pravzaprav meje odpira. Stanovanje je tako popolna izbira za vse, ki se ob koncu tedna želijo sprostiti v družbi najbližjih ali imajo zaradi odgovornega dela in vodilnega položaja določene družabne obveznosti, morda pa jih preprosto privlači živeti “joie de vivre”.

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Lega: 3.nadstropje

Stanovanjska površina 116,88 m2

Loggia 9,21 m2

Shramba 4,36 m2

Št. parkirnih mest 2

Elitna lokacija, umeščena v samo središče mesta, omogoča stalno vpetost v poslovno okolje brez odvečnega iskanja parkirišča, udeleževanje umetniških programov vodilnih kulturnih institucij in sproščanje v naravi bližnje okolice, medtem ko obvoznica, oddaljena le nekaj minut stran, vabi na izlete izven mesta.

Cena: 784.924,74 EUR

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: