facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Mengeš

372.000 €
= 339 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1096 m2
  • codeŠifra: P-66/2022

Podroben opis nepremičnine

Mengeš

zazidljivo zemljišče

Na odlični lokaciji v Mengšu prodamo zazidljivo parcelo v velikosti 1096m2 (pravokotne oblike približno 40x28m). Parcela se nahaja na obrobju novonastalega stanovanjskega naselja. Dostop do parcele je neposredno z asfaltirane občinske ceste, kjer je umeščen tudi pločnik. Komunalno je urejena z vsemi priključki (vodovod, plin, elektrika, kanalizacija ter optika). Parcela je v celoti stavbno zemljišče. Lega je prisojna, sonce čez cel dan in je ravna. Glede na lokacijsko informacijo se dopušča gradnja enostanovanjskega objekta. Prav tako se parcela  ne more razparcelirati na manjši enoti. Na severno stran je odprt pogled na travnik ter gozd. Vsa infrastruktura je v bližini (vrtec, šola, pošta, lekarna, trgovina, športni park).
Parcela bo navdušila vse, ki vam veliko pomeni kakovost bivanja nekoliko odmaknjeno od mestnega vrveža in veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa v naravi.  
Odlična priložnost za dober nakup!

Pogoj nakupa je, da kupec povrne prodajalcu strpšek agencije v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Za več informacij pokličite na 041/454-717, Igor.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: