facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec

350.000 €
= 1.167 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 300 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1974
 • date_rangeAdaptacija: 2010
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: HP743

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasa
 • Luksuz
  check Bazen

Podroben opis nepremičnine

Logatec - del hiše

1/2 Hiša Logatec

V zelenem predelu Logatca prodamo dve etaži večje stanovanjske hiše. Velikost in razporeditev je primerna tudi za dve družini.  Predstavlja pritlični del hiše, spodnjo etažo - suteren, večjo teraso in prostor pod teraso v izmeri 28 m2. V pritličnem delu je večje samostojno stanovanje. Dodatno stanovanje pa je tudi v suterenu, z bazenom in prostorom za sproščanje. Pripada mu tudi velika terasa in zemljišče. prodamo večjo in urejeno stanovanjsko hišo. V spodnji etaži je večji pokrit bazen z ogrevano vodo,  od koder je prehod na teraso in vrt, ki se razprostira za hišo. V sklopu tega je še soba za sproščanje, lahko savna.... Kupec bi lahko ta prostor izkoristil tudi za opravljanje poslovne dejavnosti, kot je kozumetična dejavnost, welness..... V spodnji etaži se nahajajo tudi  pomožni prostori - klet , kurilnica.

Hiša stoji na odlični in na urejeni lokaciji v Logatcu. Od strogega centra je oddaljena dobro  minuto, enako tudi do avtocestnega priključka. Hiša je primerna za bivanje večje družine ali dveh družin. Dodatno je možen odkup še mansarde etaže. Etažiranje bo urejeno v celoti in se že izvaja. Primerna je tudi za investitorja, saj jo je možno oddajati po enotah. Nakup pa je zanimiv za investitorja tudi zato, ker je okoli hiše veliko zemljišča, kjer je možno pozidati dodatne stanovanjske stavbe.

Hiša se ogreva na kurilno olje, v hiši je tudi toplotna črpalka. Poleti se voda ogreva preko sončnih kolektorjev. Pod teraso v suternu se nahaja tudi cisterna za deževnico.

Občina Logatec leži v osrčju Notranjske, na stiku alpskega in dinarskega sveta, kar ji daje poseben pečat, ki se odraža v naravnih vrednotah, večinoma v obliki kraških pojavov v južni polovici občine vse od Planinskega polja, do Logatca, Kalc in Hotedršice. Občina Logatec ima za razvoj turizma zavidljivo lego in naravne ter dediščinske atribute. Logatec je od Ljubljane oddaljen le okoli 30 km, in je z njo povezan z avtocesto. Lega blizu avtocestnega priključka pa mu omogoča tudi hitro povezavo do Obale, Italije....

Pogoji prodaje: cena nepremičnine je 350.000 EUR, kupec plača tudi davek od prometa z nepremičninami v višini 2 %. Hiša je lahko hitro vseljiva  - po dogovoru.

Spletna stran

http://www.lares.si

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: