facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Nova vas nad Dragonjo

647.000 €
= 1.903 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 340 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1438 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1861
  • date_rangeAdaptacija: 2006
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH22901266859299PB

Podroben opis nepremičnine

NOVA VAS NAD DRAGONJO

Košček Provanse v Slovenski Istri! V Novi vasi nad Dragonjo smo v ekskluzivno prodajo prejeli prenovljeno istrsko hišo z zemljiščem.

Košček Provanse v Slovenski Istri? V Novi vasi nad Dragonjo smo v ekskluzivno prodajo prejeli prenovljeno istrsko hišo z zemljiščem.

Hiša je sestavljena iz dveh delov. 

1. Manjši del hiše deluje kot samostojna enota. Iz lastniškega dvorišča je prehod v prostor pred vhodom, ki ima kamniti velban obok, pod katerim je vedno prijetno hladno, zato so lastniki tu postavili mizo in stole, za vroče poletne dni.

Vhod v hišo pripelje v lično rustikalno kuhinjo in jedilnico, od tu se gre v stopniščni del, kjer je kopalnica in prostor za klimate. Zračne lesene stopnice nas pripeljejo v prvo nadstropje kjer je odprt dnevni prostor z več okni, tako, da je prostor svetel in zračen. Iz dnevnega prostora se stopi na teraso, "baladur" iz katerega je pogled na morje. Stopnice vodijo v drugo nadstropje, kjer sta dve spalnici in kopalnica. Hiša je bila v celoti prenovljena 2006. Prenovljena so vsa okna s polknicami, vse plošče so nove in betonske, prenovljena je vsa instalacija. Hiša ima rustikalen videz s pridihom istrskega. Materiali so vsi novejši. Hiša se drži druge hiše, ki je ravno tako predmet prodaje.

2. Večji del hiše. V ta del stopamo skozi vhodna vrata, ki se nahajajo pod obokanim velbom. Vhod, kjer je manjša kopalnica, prostor, ki je družabni ali ustvarjalnica, iz tega prostora se gre v pravo istrsko kantino, katera ima tudi izhod ven. Zračne lesene stopnice vodijo v prvo nadstropje, kjer je bivalni del. Kopalnica, kuhinja, ki ima spektakularen pogled na stavbo kjer je letna kuhinja. Jedilnica je večji prostir, povezan s kuhinjo, ter dnevno sobo, vsaka soba je za sebe, pa vendar so vse povezane v celoto.

Stopnišče vodi v zgornjo etažo, kjer je velika svetla kopalnica s kadjo, manjša delovna soba, ter dve zelo veliki spalnici. Vsa okna so bila zamenjana, vsa okna imajo komarnike, ter polknice. Stavba je bila v celoti prenovljena, tako vse plošče, kakor tudi vse instalacije, ter streha.

Iz hiše je izhod na lastniško zemljišče velikosti 1.438 m². Na zemljišču se nahajata dve lični manjši nizki stavbi, ki sta povezani z nadstreškom kjer je letna kuhinja z delovnim pultom, krušno pečjo, ter z žarom. V manjših stavbah je v eni manjša kopalnica, ter v drugi shramba za orodje. Trenutno lahko parkirajo trije avtomobili, možno pa je narediti še več parkirnih mest. Zemljišče je v celoti zazidljivo, možno je narediti bazen.

Objekt je primeren za večjo družino, tudi za butični hotel. Vsekakor je to odlična priložnost za vse, ki ste zaljubljeni v Provanso, Toskano in v Istro.

Za oglede in za dodatne informacije nas pokličite na 040 615 614.

  • 3
  • več parkirnih mest
  • terasa

Hiter kontakt

Pia Bizjak

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: