facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj, Hrastje

495.000 €
= 2.124 €/m2*
Kontakt

Jože Šinko

AGENT 3091 d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 233 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 348 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkBalkoncheckParkirišče
 • Ogrevanje
  checkToplotna črpalkacheckTalno gretje

Podroben opis nepremičnine

HRASTJE

 V mirnem okolju v naselju Hrastje, neposredna bližina Kranja, prodamo tristanovanjsko hišo.  Namen rabe je stanovanjski. Stavba je bila zgrajena leta 1968, leta 2018 pa je bila povsem prenovljena. Zunanji zidovi stavbe so opečne sestave s toplotno izolacijo. Tla ogrevanih con so pretežno na terenu in so toplotno in hidro izolirani. Strop nad stanovanjem v prvem nadstropju meji pretežno na neogrevano podstrešje in je ustrezno toplotno izoliran. Stavbno pohištvo sestavljajo okna s trojno zasteklitvijo in vhodna vrata. Ogrevanje se izvaja lokalno – sistem ploskovnega ogrevanja, vgrajena je sodobna toplotna črpalka. Priprava sanitarne tople vode se izvaja s toplotno črpalko. Razsvetljava je varčna, prezračevanje je naravno. Streha in fasada sta novi, v notranjsoti so bili zamenjani vsi tlaki, vse inštalacije in ostalo. Oprema v hiši je stara 4 leta in ostane v hiši.

Hiša v kompletu obsega 233,00 m² ima 173,30 m² bivalne površine v treh etažah in 28,20 m² skupnih komunikacijskih prostorov. Vsa nadstropja so med seboj povezana s stopniščem, v vsakem nadstropju vrata vodijo v stanovanje oziroma v bivalne prostore.

Vse tri enote imajo enak tloris, stanovanje v kleti meri 69,20 m², stanovanji v pritličju in prvem nadstropju pa 67,80 m². Razpored je sledeč: predprostor, kuhinja z jedilnim delom, prostorna dnevna soba, spalnica, kabinet ter kopalnica.

Mansarda je lepo urejena in primerna za različno uporabo, od shranjevanja ali ureditve delovnega kotička, igralnice...

Dvorišče je asfaltirano. Parkirišč pred hišo je za več avtomobilov.

Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi prodajne pogodbe poravna del stroškov posredovanja v višini 2% od končne prodajne ccene + DDV. 

Kontakt Jože Šinko- 040 643 493

  Hiter kontakt

  Jože Šinko

  AGENT 3091 d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: