facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec, Zgornje Grušovlje, ŠEMPETER

90 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1010 m2
  • codeŠifra: ZG Grušovlje 4

Podroben opis nepremičnine

ZGORNJE GRUŠOVLJE, ŠEMPETER

Na obrobju manjšega naselja v Šempetru vam v nakup ponujamo zazidljive parcele, ki omogočajo bivanje v mirnem okolju, hkrati pa ste le 15 minut oddaljeni od večjih mest kot sta Celje in Žalec.

Naselje predvideva le 4 samostojne hiše, ki se nahajajo na ravni, sončni lokaciji. V Šempetru se nahajajo trgovine, osnovna šola, vrtec, pošta, slaščičarne in kavarne, bencinska črpalka, frizerji..

Parcele so velikosti od 505 m² – 605 m² in predstavljajo odlično lokacijo za postavitev doma vsem, ki potrebujete hiter in enostaven dostop do avtoceste. – Bližina AC priključka  Šempeter (3 km) pomeni, da imate tako do Ljubljane, kot tudi Maribora  le 40 minut vožnje. Oddaljenost do obeh mest je približno 60 km po avtocesti, do Celja je 15 km.

Prodajalec ima pripravljeno idejno zasnovo za postavitev moderne družinske hiše, ki je lahko osnova za pripravo vašega lastnega projekta, v pridobivanju pa je projekt za izgradnjo ceste in komunalne vode. 

Dostop do parcele bo urejen direktno z občinske ceste. V ceni so zajeti vsi komunalni priključki, ki so na voljo. (vodovod, elektrika, telekomunikacije (Telemach). Torej vam z nakupom parcele, pripadajo vsi priključki, ter dostop do občinske ceste (makadamska utrjena pot, v kateri bodo kom. priključki).

Na voljo so 4 parcele, z nakupom parcele, pridobite tudi 1/4 delež lastništva dovozne ceste. Tako vsaka parcela pridobi še cca. 80m² lastništva dovozne poti. Strošek solastnine ceste po kateri potekajo tudi komunalni vodi je 4.800€

Kupec ne plača provizije!

Za več informacij lahko pišete na info@geopro.si ali pokličete na 070/703-022.

    Hiter kontakt

    Manca Kragelj

    Geopro d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: