facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Šenčur

479.000 €
= 1.803 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 265.74 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 309 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkAtrijcheckTerasa
 • Ogrevanje
  checkTalno gretje

Podroben opis nepremičnine

ŠENČUR

Moderna soseska v Šenčurju je sodobna lesena novogradnja, ki nudi vrhunsko bivanje in jo odlikujeta kvalitetna izvedba, moderna arhitektura in gradnja po najnovejših nizko energetskih standardih. Hiša ima fukcionalen tloris in nudi izredno lep razpored prostorov.

Moderna soseska v Šenčurju je sodobna lesena novogradnja, ki nudi vrhunsko bivanje in jo odlikujeta kvalitetna izvedba, moderna arhitektura in gradnja po najnovejših nizko energetskih standardih.

Hiša se prodaja v 4. gradbeni fazi (brez talnih oblog, opreme kopalnice, notranjih vrat, rekuperacije in ogrevalne naprave) s skrbno urejeno okolico:

- cena v 4.gradbeni fazi 479.000 EUR.

Hiša se lahko dokonča tudi do 5.gradbene faze (t.i. "na KLJUČ"):

-cena v 5.gradbeni fazi 530.000 EUR 

Šenčur je prijetna vas, ki je skoraj malo mesto in je ena bolj zaželenih lokacij zaradi urejenosti občine, ki nudi vrhunsko infrastrukturo, lepo navezavo z zeleno okolico, dobro šolo in odlično gospodarsko cono ob avtocestnem priključku. Lokacija je razpeta med lepimi okoliškimi rekreacijskimi površinami, ki nudijo oddih za vse generacije, ter hkrati omogočajo dobro povezavo z Ljubljano, Kranjem in širšo Gorenjsko.

Sodobna lesena novogradnja petih vrstnih hiš na lepi lokaciji v Šenčurju nudi visoko kvaliteto bivanja in funkcionalno zasnovo. Izbor kvalitetne masivne lesene gradnje omogoča, da se narava približa vse do bivalnih prostorov. Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, katerih gradnja temelji na križno lepljenih lesenih ploščah, prevzeto iz angleške kratice CLT (cross laminated timber).

Hiša ima lep tloris in na 184,12 m² nudi sledeč razpored prostorov:

Pritlična etaža obsega lep in svetel dnevno bivalni del z izhodom na pokrito teraso in vrt, večnamenski prostor s servisnim delom, ter dnevno toaleto.

V nadstropju so tri lepe spalnice in kopalnica z utilityjem.

V terasni etaži je večja spalnica s kopalnico in garderobo, delovni kotiček in terasa s čudovitimi razgledi.

Hiša ima na dvoriščnem delu lepo urejeno shrambo in nadstrešek za dva avtomobila.

Nosilna konstrukcija hiš bo izvedena v montažni leseni gradnji z uporabo prefabriciranih lesenih masivnih križno lepljenih panelov. Posamezni segmenti hiš bodo izvedeni v leseni skeletni gradnji. Pripadajoči nadstreški bodo grajeni kot prefabricirane jeklene konstrukcije.

Vsi objekti bodo nadkriti z ravno, sodobno oblikovano streho z minimalnim naklonom, ki omogoča nemoteno odvodnjavanje meteornih voda. Kot strešna kritina bo uporabljena vrhunska tehnologija, torej najboljše kar ponuja trg: polno lepljena EPDM guma, na primer proizvajalca Firestone. Deli streh objektov Hiša 1, 3 in 5 bodo izvedeni kot pohodne terase, preostale strehe bodo pohodne le za namen vzdrževanja.

Fasada objektov bo izvedena v tankoslojnem fasadnem ometu bele oziroma svetlo-sive barve. Posamezni segmenti fasad ob vhodu v objekt ter na podobno izpostavljenih mestih bodo obdani v leseno oblogo. Jeklena konstrukcija nadstreškov bo vidna, posamezni zaprti segmenti nadstreškov pa bodo zaključeni s perforirano pločevino.

Predvidena je vgradnja lesenih visokokvalitetnih oken s troslojno zasteklitvijo ustrezne toplotne prevodnosti. Okenski okvirji bodo naravne barve. Zasteklitve bodo opremljene z zunanjimi žaluzijami, ki bodo v poletnem času preprečevale prekomerno segrevanje bivalnih prostorov.

Notranji prostori in stopnice bodo tlakovani z masivnim parketom v naravnem barvnem tonu. Tla mokrih prostorov bodo izvedena s keramično oblogo.

CLT je kratica za gradbeni material oz. leseni polizdelek – križno lepljeno ploščo.

Izvedba objektov v CLT tehnologiji predstavlja trenutno najvišji standard lesene montažne gradnje. Vsi nosilni konstrukcijski elementi so izrisani v 3D tehniki in vnaprej izdelani v tovarni. Potresna in požarna varnost sta bistveno večji kot pri klasičnih skeletnih ali okvirnih sistemih lesene montažne gradnje.

Poleg tega CLT tehnologija omogoča bistveno višje objekte, kar je tudi glavni razlog za porast uporabe CLT tehnologije po svetu. Več informacij o leseni gradnji najdete na spletni www.alfanatura.si.

Sodobna novogradnja bo prepričala vse, ki cenite bivanje v mirnem zelenem okolju, lepe razglede in urejeno sosesko z bližino vse infrastrukture. Naselje je obkroženo s čudovito in razgibano pokrajino ter neokrnjeno naravo, v kateri bodo svoje zatočišče in izzive našli ljubitelji športa, od teka, cestnega in gorskega kolesarjenja, do smučanja, jadralnega padalstva ali zgolj ljubitelji dolgih sprehodov po gozdnih poteh in makadamskih cestah med prostranimi polji.

Tloris, ter več informacij o razpoložljivih enotah in o novogradni najdete na spletni strani www.hiskenajasi.si .

Vljudno vabljeni na ogled!

  Hiter kontakt

  Anže Lenče

  Rocco nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: