facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Studenci

189.240 €

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 78 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/4
 • date_rangeZgrajeno: 2024
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. B2
 • codeŠifra: C.1N4

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  MARIBOR, DRAVSKI KRISTALI, NOVO

  4 SOBNO stanovanje C.1N4 z vzhodno osvetlitvijo ter razgibano tlorisno postavitvijo.  

  Pri nakupu novega stanovanja vašo nepremičnino odkupimo, vzamemo v račun ali posredujemo pri prodaji. Več informacij na tel. št. 031 442 999.

  Veseli bomo vašega obiska v naših prostorih na Glavnem trgu 18, Maribor, kjer vam zagotovimo tudi parkiranje v garažni hiši. 


  VEČ O PROJEKTU:
  SKUPINA NOVOGRADNJE MARIBOR na Studencih v Mariboru, gradi sosesko Dravski Kristali. Soseska zaprte zasnove s hitro povezavo do centra mesta, zelenih površin ter sprehajalnih in kolesarskih poti ob reki Dravi, bo obogatila mestno okolje.

  Tlorisi stanovanj so premišljeni z dolgoročno investicijsko vrednostjo in sodobno arhitekturno zasnovo, v izrazito mirnem ambientu.
  Sosesko Dravski Kristali bo sestavljalo 8 večstanovanjskih objektov povezanih s podzemno garažo. V prvi fazi se bo zgradila garaža in objekta C in D, prodaja objekta C je v teku.

  Posamezen objekt je sestavljen iz stolpica etažnosti K + P + 4 in lamele etažnosti K + P + 1. Objekt C zajema 43 raznolikih stanovanjskih enot. Objekti so grajeni iz trajnih materialov: opeka, beton, les, jeklo.

  V kleti so v vseh nizih predvidena parkirna mesta za osebna vozila, shrambni prostori za posamezna stanovanja, kolesarnice in tehnični prostori ter prostori za čistila. Parkirna mesta za obiskovalce so urejena zunaj, ob dovozni poti.
  Urejen dostop preko pritličja in dvigal, ki omogočajo dostop tudi gibalno oviranim osebam.

  VEČ O STANOVANJU:
  Stanovanje C.1N4 se nahaja v objektu C v 1.nadstropju. Štiri sobno stanovanje nudi odlično udobje bivanja na 78,4 m2. Osvetljeno je iz vzhodne strani in zajema predsobo, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, spalnico, dve otroški sobi in kopalnico.

  V kleti se nahaja pripadajoča shramba.

  Primopredaja stanovanja je predvidena aprila 2024.

  Pred nakupom možnost ogleda vzorčnih stanovanj.

  Hiter kontakt

  Novogradnje Maribor

  Novi vrtovi d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: