facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Borovnica, Pako

156.000 €
= 867 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 180 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1284 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

PAKO

Starejšega datuma, obnovljena v letih 1970 in streha s fasado leta 1997 ter notranjost CK in podi(parket). Locirana na brežini mirnega naselja Pako. Bivalni prostori v pritličju s površino cca 120 m2, v kleti prostorih razne shrambe. Na še nepozidanem zemljišču možna dodatna gradnje še ene hiše, sedaj prav prijeten sadovnjak

Hiša je starejšega datuma, grajena z masivnimi materiali, delno  kamen, beton in opeka. V kletnem delu razni shrambni prostori in drvarnica, v pritličnem delu cca 120 m² bivalnih prostorov (4 sobe) in pokrita terasa ter kabinet, podstrešje nepohodno.

Ima vse priključke: elektrika, vodovod, priključena na kanalizacijo, ima tudi vodnjak za deževnico. Ob hiši je tudi leseni objekt za garažo in dodatno drvarnica.

V bivalnem delu je nameščena peč na drva z razpeljavo radiatorjev za ogrevanje, v vseh sobah je talna obloga PARKET, v kopalnici keramika, v kuhinji topli pod. Okna so lesena starejšega datuma, dvojna  krila, z vgrajenimi roletami. JE bivalno. 

Fasada je bila obnovljena s klasičnim ometom v 80 letih, dvokapna streha pa z novo kritino (betonski opečnik-rdeč) pa leta 1997.

Na večjem delu parcele sedaj sadovnjak, je možna dodatna gradnja individualne hiše.

Posredujemo pri prodaji. Pogoj prodajalca je, plačilo dela provizije posrednika!

    Hiter kontakt

    1961 DOM, nepremičninsko posredovanje in svetovanje, Janko Kožar s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: