facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica, Kropa

205.000 €
= 1.139 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 180 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 2406 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1957
 • reorderEner. izk. E

Podroben opis nepremičnine

KROPA

1.300 m2 stavbnega in 1.106 m2 kmetijskega zemljišča, za stanovanjski objekt pridobljeno GD in UD, poleg še gospodarski objekt velikosti cca 50 m2 (drvarnica in čebelnjak), brez bremen, prevzem možen takoj po plačilu celotne kupnine

V Kropi posredujemo pri prodaji samostojne stanovanjske hiše v velikosti 180 m² in manjšega gospodarskega poslopja v velikosti cca 50 m², v katerem se nahaja drvarnica in čebelnjak.

Objekta stojita na zemljišču v skupni velikosti 2.406 m². Del zemljišč je po namenski rabi opredeljeno, kot stavbo (1.300 m²) in del, kot kmetijsko zemljišče (1.106 m²). Vsa zemljišča so v rahlem naklonu, razen vzhodni del zemljišč, ki je raven. Na zemljišču se nahaja tudi sadovnjak in do pred kratkim obdelovan zelenjavni vrt.

Stanovanjska hiša je medetažna in obsega: klet, pritličje, nadstropje in neizdelano podstrešje. Hiša obsega 5 sob (4 spalnice in dnevna soba), kuhinjo, kopalnico in kletne prostore. Podstrešje nudi še potencial pridobivanja stanovanjske površine. Več razvidno iz priloženega tlorisa.

Hiša je vzdrževana. V letu 2002 so bila menjana okna (PVC), v zadnjih letih nova kuhinja. Hiša se ogreva s centralno kurjavo z radiatorji preko plinske peči.

Za stanovanjski objekt pridobljeno GD in UDBrez bremen.

Prevzem možen takoj po plačilu celotne kupnine.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 %+ddv od pogodbene cene.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo!

  Hiter kontakt

  Anže Nahtigal

  Salomon nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: