facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled, ZASIP

450.000 €
= 1.525 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 295 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 933 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1963
 • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkBalkoncheckParkiriščecheckTerasa
 • Ogrevanje
  checkOlje

Podroben opis nepremičnine

BLED, ZASIP

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše v Zasipu, ki je sestavljena iz kleti, pritličja in mansarde. V kleti se nahaja: kurilnica, velika in mala graža, shramba, pralnica, hodnik in WC. V pritličji se nahaja: jedelnica z izhodom na teraso, terasa ccá 50 m², bivalna kuhinja, spalnica, kopalnica z WC in hodnik. V mansardi se nahaja: stopnišče, tri spalnice, kopalnica z WC, hodnik in balkon. Centralna kurjava je na kurilno olje, priprava tople sanitarne vode pa je na sončne kolektorje. Hiša je bila v preteklosti večkrat adaptirana in vzdrževana. Na delu parcele je sadovnjak in zelenjavni vrt. Nepremičnina se nahaja ob zelenem pasu in ponuja lep razgled na Blejski grad in hribe. Dostop do nepremičnine je po asfaltirani cesti. Zemljišče ima urejene parcelne meje, stavba pa ima pravilen katastrski vpis. Nepremičnina je bremen prosta.

Pogoj prodajalca za sklenitev pravnega posla je, da kupec plača poleg dogovorjene kupnine še 2% davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije.

Ogledi možni samo v spremstvu nepremičninskega posrednika. Nepremičninski posrednik: Josip Poklukar, imetnik licence  za opravljanje poslov posredovanja v prometu z nepremičninami pridobljene pri ministrstvu, pristojnem za prostor št. 02463.

Informacije in dogovor za ogled:  

GSM: 031 660 670,     E-mail: info@adut-nepremicnine.si

  Hiter kontakt

  Adut nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: