facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Tolmin, Logaršče

695.000 €
= 2.014 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 345 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 98197 m2
  • tabŠt. spalnic 6
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: JM1563

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckParkirišče
  • Priključki
    checkGreznica
  • Ogrevanje
    checkKlimacheckDrva
  • Luksuz
    checkKlimacheckLep razgledcheckBližina narave

Podroben opis nepremičnine

Dolina Soče - Posestvo Bača – očarljiva kmečka hiša v objemu gozda In Triglavskega narodnega parka

To je edinstveno posestvo z eno prenovljeno kmečko hišo, skednjem in dvema dodatnima poslopjema, velikim travnikom in gozdom na 98.197 m2 zasebnega zemljišča, ki se trenutno vodi kot uspešna nastanitev z zajtrkom z ločenim lastniškim stanovanjem.

Nahaja se s pogledom na dve rečni dolini in majhne tradicionalne vasi na pobočju. To območje je znano po nasadih jablan, starodavnih bukovih gozdovih, kristalno čistih rekah in mirnih ljudeh, ki še vedno uživajo v podeželskem življenju na zemlji.

Glavna hiša

Hiša je bila zgrajena leta 1900 in je bila popolnoma obnovljena. Ima 115 m2. Ponaša se z mešanico tople gostoljubnosti in domačega udobja. Skozi okna so pogledi na vrtove, travnike in gore idilični.

V pritličju se nahaja velika, prostorna in profesionalno opremljena kuhinja z dostopom do čudovitega vrta.

Sobe in kopalnice so prostorne, tri v glavni hiši so individualno oblikovane in opremljene z mislijo na udobje in sprostitev, z velikimi udobnimi posteljami in individualnimi umetninami na stenah. Skozi okna so pogledi na vrtove, travnike in gore idilični. V glavni hiši je udoben salon s TV, mizo za vezanje, za ustvarjanje ribiških muh in pečjo na drva, v našem glavnem salonu knjižna omara ali dve z veliko izbiro knjig in revij. Nekatere sobe za goste imajo mize za pisatelje na obisku in za tiste, ki morate še vedno ostati v stiku s pisarno.

V zgornjem nadstropju je tudi prostoren 2-sobni apartma/stanovanje. Nahaja se visoko nad dolino Baca s čudovitim razgledom na Triglavski narodni park in goro Kobala. Glavna soba ima veliko zakonsko posteljo, enojno posteljo, majhno kuhinjo z mikrovalovno ploščo in hladilnikom, jedilno mizo in udobno dnevno sobo z najspektakularnejšim razgledom na Triglavski narodni park skozi veliko slikovno okno. Majhen hodnik vodi do sobe z enojnima posteljama, ki ponuja pisalno mizo in pogled na strešno okno na vrtove in čudovito gozdnato območje takoj za njim. Na voljo je sodobna kopalnica z veliko kabino za prhanje. Ta prostor je samostojen in ima zasebni vhod. Povsod je opremljeno po zelo visokem standardu s prednostjo tihe klimatske naprave in toplotne črpalke. Toplo vodo zagotavlja sončna energija. Podstrešje je veliko, svetlo in z razgledi, ki preprosto vzamejo dih!

 

Skedenj

Skedenj ima 192 m2 in je bil zgrajen leta 1900.

Obnovljeno pritličje. Zgornji del neizdelano. 

V pritličju je ločeno stanovanje s spalnico, kopalnico in glasbenim studiem.

Zgornje nadstropje ni dokončano in se uporablja kot shramba.

 

Na posestvu sta tudi dva dodatna objekta, kozolec, drugi pa se uporablja kot prostor za shranjevanje.

Na voljo je odličen WiFi, dober mobilni sprejem in zasebno parkirišče.

Celotno posestvo se nahaja v popolnem miru in tišini brez mimo voznih cest in prometa.

S čudovitim razgledom na travnike do gora lahko najdete mir in tišino ter uživate v naravi. Življenje ptic, cvetje in metulji so tukaj med najbolj pestrimi in redkimi

Evropi. Popoln kraj za sprostitev in pijačo v čudoviti pokrajini, ki je okoli vas.

Posest in pokrajina s prednostmi neverjetnega naravnega občutka in mikrolokacije skupaj s stilom in ugledom naredijo to edinstveno in redko priložnost za spremembo življenjskega sloga.

Posestvo stoji na območju izjemne naravne lepote, ki se nahaja nad reko Bačo, skrito v vasici Logaršče - le 10 minut vožnje od Mosta na Soči in čudovite doline Soče. Posest s pogledom na Triglavski narodni park v vsej njegovi lepoti je obdana s travniki, gozdovi in ​​gozdovi, ki ustvarjajo idealne naravne habitate za divje živali. S takšnim naravnim okoljem je koča popolno prizorišče za raziskovanje podeželja, s hojo in pohodništvom od doma v drug svet osupljivih pokrajin, tihe lepote, z izjemno paleto ptic, metuljev, cvetličnih travnikov in nedotaknjenih gozdov.

Vsa infrastruktura je oddaljena 5-12 km. Most na Soči 8 km, Tolmin 12 km, letališče Trst 78 km, letališče Benetke 180 km. 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Janja Mikuž

Slovenia Estates, Novi list d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: