facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode, Golo Brdo

125 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1502 m2

Podroben opis nepremičnine

GOLO BRDO

zazidljivo zemljišče, priključki neposredno ob in na parceli, zadnji pas zazidljivosti, ob gozdu, v bližini Slavkovega doma in rekreativnih poti.

Na lepi lokaciji ob vznožju naselja Golo Brdo ponujamo v nakup zemljišče, ki ga trenutno sestavljata dve parceli v izmeri 1502 in 981 m². Namenska raba je gradnja samostojnih enodružinskih hiš ( K+P+1+M) ali dvojčkov.

Tik ob parceli se nahajajo priključki ( el., komunikacije ). Kanalizacije ni - potrebna je mala čistilna naprava. Zaenkrat je na parcelah obstoječ vaški vodovod (plačan prispevek), na območju je urejen tudi javni vodovod.

Zemljišče se lahko deli  ( priložena skica predstavlja zgolj primer razdelitve za potrebe gradnje stanovanjskih hiš na območju), glede na želje in potrebe kupca  ( najmanj 500 m² ). 

Zemljišče leži  v naklonu, na eni strani omejeno z lastniško potjo, na drugi z nezazidljivim  območjem - gozdom. Meje so urejene, prav tako tudi vse služnosti.

Lepa lokacija, ki zagotavlja popoln mir in neposredno bližino gozda, le nekaj minut vožnje od hotela Medno, v bližini se nahaja Slavkov dom - izhodišče mnogih pohodniških in sprehajalnih poti ( Katarina - Topol...). 

Lastništvo urejeno. 

Dodatne informacije nudimo na ogledu.

Agencijska ponudba: na zahtevo lastnika se  stroški posredovanja delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača strošek posredovanja v višini 2% pogodbene cene za nepremičnino na podlagi sklenjene posredniške pogodbe.

    Hiter kontakt

    Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: