facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Nebova, MALEČNIK

72.440 €
= 40 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1811 m2

Podroben opis nepremičnine

NEBOVA, MALEČNIK

Večja zazidljiva parcela blizu Malečnika, samo 12 minut od centra Maribora in 5 minut do AC priključka v Pernici; z lepim razgledom na sosednje griče.

VEČJA ZAZIDLJIVA PARCELA BLIZU MALEČNIKA, SAMO 12 MINUT OD CENTRA MARIBORA IN 5 MINUT DO AC PRIKLJUČKA V PERNICI; Z LEPIM RAZGLEDOM NA SOSEDNJE GRIČE

Na zelo sončni lepi lokaciji v Nebovi, manjšem naselju blizu Malečnika, prodamo zazidljivo parcelo, veliko 1.811 m². Nahaja se na nekoliko dvignjenem terenu, ob cesti Malečnik – Pernica.

Samo zemljišče je v naklonu;  teren se spušča po pobočju nižjega griča do lokalne ceste. Ker gre za eno redkih zazidljivih parcel v tem delu, se lepa zelena okolica verjetno ne bo več spreminjala.

Po lokacijski informaciji za gradnjo je dovoljena gradnja stanovanjskih hiš – zaradi velike parcele je dovoljeno zgraditi tudi dvostanovanjsko hišo (dvojčka), oziroma stanovanjski objekt etažnosti K+P+1. Okolica je prijetna, sončna, zelena, ker gre za razpršeno manjše naselje individualnih hiš. Na parceli je vodovodni priključek, v neposredni bližini pa elektrika. Ker je na zemljišču že bila majhna stanovanjska hiša, ima parcela hišno številko.

Zemljišče je enostavno dostopno po asfaltirani cesti, ki vodi čisto do parcele. Uvoz je urejen, razparceliran in urejen z DARS (republiška cesta).

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI IN ZELENI LOKACIJI, OBSIJANI S SONCEM, HKRATI PA BLIZU VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE IN SAMO PET MINUT DO AVTOCESTNEGA PRIKLJUČKA V PERNICI.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: