facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Dobrovce

170.000 €
= 1.318 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 129 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1927 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1940
 • date_rangeAdaptacija: 2003
 • reorderEner. izk. G

Podroben opis nepremičnine

DOBROVCE

VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE V ZELENJU DOBROVC, Z DVEMA MANJŠIMA HIŠAMA, OD KATERIH JE LAHKO ENA TUDI POSLOVNI PROSTOR – PISARNA, MOŽNOST SAMOOSKRBE.V Dobrovcah prodamo stavbno zemljišče, veliko 1927 m2, na katerem sta zgrajeni dve hiši. Gre za naselje v občini Miklavž na Dravskem polju, kjer je prevladujejo individualne stanovanjske hiše. V neposredni bližini so zgrajene zelo lepe nove enostanovanjske hiše. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE V ZELENJU DOBROVC, Z DVEMA MANJŠIMA HIŠAMA, OD KATERIH JE LAHKO ENA TUDI POSLOVNI PROSTOR – PISARNA, MOŽNOST SAMOOSKRBE
V Dobrovcah prodamo stavbno zemljišče, veliko 1927 m², na katerem sta zgrajeni dve hiši. Gre za naselje v občini Miklavž na Dravskem polju, kjer je prevladujejo individualne stanovanjske hiše.V neposredni bližini so zgrajene zelo lepe nove enostanovanjske hiše.

V starejši hiši iz leta 1940, ki ima 84 m² površino dela stavbe in 64 m² uporabne površine, je trisobno stanovanje, ki je potrebno temeljite prenove. Leta 1986 so bila vgrajena nova okna in določeno stavbno pohištvo, leta 2000 je bilo narejeno novo ostrešje s streho in strešno kritino, nova fasada, dodana električna peč in novi radiatorji. Hiša ima še klet in neizkoriščeno podstrešje. Energetski razred: G.

Druga stavba je dejansko dvojček, ker se z eno steno drži sosednje hiše, zgrajene na drugi parceli. Osnovna stavba iz leta 1940 je bila v letih 2001 do 2003 popolnima obnovljena, ima okoli 45 m²ni pa še dokončana: manjkajo talne in stenske obloge, keramika, stopnice na zgornjo galerijo ipd. V tej fazi se lahko dokonča tudi kot poslovni prostor, npr. za pisarno. Ob tem sta še dva prostora za spravilo drv oz. hrambo orodja.
Sicer pa veliko, ravno zemljišče na sončni legi omogoča samooskrbo, saj so na njem sadovnjak z več kot 10 vrstami sadja, več zelo starih sort vinske trte, maline, robide, jagode, ribez, bezeg, zelišča, vrt, orehi, več različnih drugih dreves.
Infrastruktura naselja: vrtec, podružnična osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja, sprehajalne poti. Od Miklavža je oddaljeno 3 km, od Maribora pa 11 km oz. 7 minut z avtom.
V bližini je tudi gozd, veliko je sprehajalnih poti.
Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJE ZEMLJIŠČE Z DVEMA MANJŠIMA STANOVANJSKIMA OBJEKTOMA, ALI PA HIŠO IN POSLOVNI DEL.
KER JE CELOTNO ZEMLJIŠČE STAVBNO, JE NA NJEM MOGOČE POSTAVITI NOVOGRADNJO.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.