facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Dobrovce

170.000 €
= 88 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1927 m2

Podroben opis nepremičnine

DOBROVCE

V MIKLAVŽU, V NASELJU DOBROVCE, PRODAMO 1927 m² VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE, KOMUNALNO OPREMLJENO, Z DVEMA OBJEKTOMA

V MIKLAVŽU, V NASELJU DOBROVCE, PRODAMO 1927 m² VELIKO STAVBNO ZEMLJIŠČE, KOMUNALNO OPREMLJENO, Z DVEMA OBJEKTOMA

V naselju Dobrovce prodamo stavno zemljišče, veliko 1927 m². Zemljišče je lepo, ravno, na sončni legi in ograjeno z vseh strani.

Omogoča tudi samooskrbo, saj so na njem sadovnjak z več kot 10 vrstami sadja, več zelo starih sort vinske trte, maline, robide, jagode, ribez, bezeg, zelišča, vrt, orehi, več različnih drugih dreves.

Je že komunalno opremljeno, ker sta na njem zgrajeni dve hiši.

Starejša hiša je iz leta 1940, druga stavba, pa je znotraj nedokončana. V neposredni bližini so zgrajena nova soseska z lepimi enostanovanjskimi hišami.

starejši hiši iz leta 1940, ki ima 84 m² površino dela stavbe in 64 m² uporabne površine, je trisobno stanovanje, ki je potrebno temeljite prenove. Leta 1986 so bila vgrajena nova okna in določeno stavbno pohištvo, leta 2000 je bilo narejeno novo ostrešje s streho in strešno kritino, nova fasada, dodana električna peč in novi radiatorji. Hiša ima še klet in neizkoriščeno podstrešje.

Energetski razred: G.


Druga stavba je dejansko dvojček, ker se z eno steno drži sosednje hiše, zgrajene na drugi parceli. Osnovna stavba iz leta 1940 je bila v letih 2001 do 2003 popolnima obnovljena, ima okoli 45 m², ni pa še dokončana: manjkajo talne in stenske obloge, keramika, stopnice na zgornjo galerijo ipd. V tej fazi se lahko dokonča tudi kot poslovni prostor, npr. za pisarno. Ob tem sta še dva prostora za spravilo drv oz. hrambo orodja.

Stavbi sta določeni s hišno številko in na zemljišču je možno zgraditi vsaj  štiri nove hiše.

Infrastruktura naselja: vrtec, podružnična osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja, sprehajalne poti. Od Miklavža je oddaljeno 3 km, od Maribora pa 11 km oz. 7 minut z avtom.
V bližini je tudi gozd, veliko je sprehajalnih poti.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

Skupna cena stavbnega zemljišča znaša 170.000,00 EUR.

VELIKO, RAVNO PARCELO NA SONČNI LEGI PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PRIMERNO PARCELO ali INVESTITORJEM ZA IZGRADNJO ŠTIRIH NOVIH HIŠ.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: