facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Koseze

1.330.000 €
= 1.348 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 987 m2
  • codeŠifra: PP4913

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovodcheck Kabelski priklj.check Optika

Podroben opis nepremičnine

Tega še ni bilo na trgu - ena večjih parcel v Kosezah, sredi zelenja in miru, priprava na rušitvena dela v teku

Atraktivna in prostorna parcela v Kosezah - oaza miru s pogledom na parkovne površine, proti Rožniku in Mostecu

Posredujemo pri prodaji zemljišča v izmeri 987 m2 (izdelan projekt za hišo velikosti 700 m2 vključen v ceno, nadzor gradnje že vključen v ceno), ki je primerno za investicijsko gradnjo. Samo zemljišče je vmeščeno v naselju samostojnih in vrstnih hiš - odprt razgled proti Mostecu, Rožniku in terasastim blokom, v zelo mirnem koncu. Ni območje strnjene gradnje. Enkratna lokacija tako zaradi dostopa otrok do vrtca, šole, trgovine, tržnice, mestnega avtobusa, športnega parka z bazenom..... Parcela je sončna čez cel dan, dostop je asfalt, na njej stojijo objekti potrebni rušitve. Na parceli oz. tik pred njo so vsi priključki, ki jih današnja novogradnja potrebuje.

Prodajalci razpolagajo z idejnim projektom, ki ga lahko posredujemo po ogledu. Nepremičnina je vpisana v ZK in brez bremen.

Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec poravna davek na promet nepremičnin v višini 2% dosežene pogodbene cene nepremičnine po tej pogodbi.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: