facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Stožice

390 €/m2+ ddv

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7722 m2
  • codeŠifra: PP4912

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkPlinovodcheckKabelski priklj.checkTelefoncheckOptika

Podroben opis nepremičnine

Obrobje naselja eno in dvostanovanjskih hiš - v neposredni bližini območja rekreacijskih površin

Investicijska priložnost v naselje hiš na obrobju mesta

Posredujemo pri prodaji zemljišča, za izgradnjo naselja vrstnih hiš, po tri ali več v nizu, dovoljena višina gradnje do 11 m., ki se nahaja v bližini mestne infrastrukture a kljub temu v naravi, sredi zelenja z enostavnim dostopom do AC ringa - obvoznice.

MOŽNA GRADNJA OBJEKTOV Z NIZKO ENERGETSKO PORABO. Idealna lokacija za izgradnjo specifičnega, varovanega, ekološkega in energetsko varčnega naselja.

Okolica je urejena, dovoz je asfalt, dostop iz dveh smeri, delno ograjena parcela, ni daljnovodov ali drugih motečih elementov, ki bi kazili izgled same parcele ali kasneje v prihodnosti, izgleda novogradenj.

V ceni zemljišča je upoštevan že zgrajen element infrastrukture, samo zemljišče pa je bilo že pregledano tudi s strani Zavoda za kulturno dediščino. Zagotovljena je sledeča komunalna opremljenost: fekalni kanal, meteorni kanal (meteorna voda s cestne površine), instalacija zemeljskega plina, vodovod, telekomunikacije, elektro inštalacije (iz nove, že zgrajene TP).

VSA VPRAŠANJA POSREDUJTE IZKLJUČNO NA: uprava@real-go.eu in zelo radi vam bomo odgovorili.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: