facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Črna vas, V območju krajinskega parka, zelenih površin in kulturne dediščine

419.000 €
= 2.552 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 164.2 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 550 m2
 • tabŠt. spalnic 4
 • date_rangeZgrajeno: 2023
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: HP4911

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkAtrijcheckVrtcheckTerasacheckParkirišče
 • Ogrevanje
  checkToplotna črpalkacheckTalno gretje
 • Luksuz
  checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V območju krajinskega parka, zelenih površin in kulturne dediščine

ČRNA VAS - ZEMLJIŠČA Za IZGRADNJO ŠTIRIH ENOT NA VOLJO

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo dvostanovanjskega nizkoenergijskega objekta - "dvojčka". PROJEKT V PRIPRAVI ZA POSTOPEK PRIDOBIVANJA GRADBENEGA DOVOLJENJA (glede notranje razporeditve ima kupec možnost vpliva na velikost prostorov, možno naročiti tudi nadstrešek, vrtno lopo....). 

Novogradnja bo vmeščena v naselju, kjer gradnja ni strnjena, samostojnih in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja na ljubljanskem Barju, s prelepimi razgledi na Julijske in Kamniške Alpe. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, v obomočju mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. 

VHOD LEVO (131,90 m2 uporabne stanovanjske površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (cca. 25 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij (cca. 120 m2), zunanje pohodne površine in dostopi (cca. 75 m2) in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeri (cca. 250 m2). Enota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo okoli konca leta 2022.

VHOD DESNO (131,90 m2 uporabne stanovanjske površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (cca. 25 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij (cca. 120 m2), zunanje pohodne površine in dostopi (cca. 75 m2) in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeri (cca. 250 m2). Enota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo okoli konca leta 2022.

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm, v nadstropju pa 250 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 1.100,00 eur, keramika 17 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 21 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). MOŽNOST IZKORISTKA PROSTORA (do 30 m2 uporabne površine) V MANSARDNEM DELU OBJEKTA (doplačilo za stopnice in vsaj enega strešnega okna v znesku cca. 3.500 EUR z vključenim DDV-jem)..

V ceni je vključena izgradnja hiše do zaključene 5. gradbene faze, tamponirano dvorišče in parkirni mesti v makadam izvedbi, površina namenjena zelenjavnemu vrtu ali igralom nekaj metrov stran od hiše v izmeri cca. 250 m2. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena 419.000 EUR vključuje izvedbo v zaključeni 5. gradbeni fazi, v kolikor bi kupec sam želel zaključiti dela se mu nepremičnina izroči v ROH BAU izvedbi za ceno 349.000 EUR.

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil in izročil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: