facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

975.000 €
= 5.639 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 172.9 m2
  • expand_lessNadstropje: 1/6
  • date_rangeZgrajeno: 1932
  • date_rangeAdaptacija: 2022
  • codeŠifra: PS22901266859334PB

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER

V centru Ljubljane, prodamo čudovito stanovanje, ki je trenutno v uporabi kot poslovni prostor. Samo stanovanje meri 147 m², dodatno še 17,3 m² posameznih balkonov, ter 8,7 m² lastniške kleti. 

V centru Ljubljane prodamo stanovanje velikosti 147 m² neto površine. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje je zelo posebno, saj se ponaša z visokimi stropovi ter velikimi prostori. Stanovanje ima tudi tri balkone, ter pripadajčo shrambo - klet. Razpored prostorov: vhod ter hodnik iz katerega je naravnost kuhinja, shramba ter ena soba z balkonom, na desno od vhoda je dolg hodnik iz katerega se gre v tri sobe, ter kopalnico. Hodnik ima okna na atrij. Trenutno se stanovanje uporablja kot pisarna, tako, da bi bilo smiselno prestaviti kuhinjo. Stanovanje se nahaja na strateški lokaciji. Stavba je tudi arhitekturno posebna. Stanovanje je primerno za tiste, ki si želijo imeti center Ljubljane na dlani.

Stanovanje trenutno služi kot poslovni prostor, in je velik potencial za ureditev čudovitega stanovanja. 


Pogoji nakupa: pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% + del dodatnih stroškov prodaje v višini 200,00 eur + DDV.

 

V primeru, da morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino se obrnite na nas. Naj prodaja in nakup nepremičnine za vas postane prelepa izkušnja.

V kolikor potrebujete nasvet v zvezi s financiranjem, smo ravno tako pravi naslov.

  • 1

Hiter kontakt

Pia Bizjak

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: