facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

239.000 €
= 3.376 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 70.8 m2
 • expand_lessNadstropje: 3/11
 • date_rangeZgrajeno: 1980
 • date_rangeAdaptacija: 2016
 • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkDvigalocheckBalkon

Podroben opis nepremičnine

ČRNUČE

uporabna površina 62,40 m², klet 2,00 m², dva balkona v skupni izmeri 6,4 m², lega JZ, kopalnica v celoti obnovljena 2016, etažna lastnina, vzdrževan blok z dvigalom, vsa infrastruktura (trgovine, pošta, zdravstveni dom, lekarna, postaja LPP ), bližina zelenih površin, mestni promet, hiter dostop do obvoznice, gradbeno in uporabno dovoljenje,

V 3. nadstropju  vzdrževane stanovanjske stavbe na Primožičevi  ulici posredujemo  pri prodaji dvo in pol  sobnega stanovanja.

Lokacijo stanovanja v predmestni ljubljanski četrti Črnuče  odlikujeta opremljenost z vso sodobno infrastrukturo in neposredna bližina zelenih rekreacijskih površin. Umeščenost ob glavnih mestni vpadnici omogoča dober dostop do javnega prevoza (mestni avtobus) in dobro prometno povezavo s središčem mesta ter širšo okolico.

Obdobje v katerem je bilo zgrajeno stanovanje odlikuje gradnja  prilagodljivih  stanovanj z ločenim  instalacijskim vozlom  za kuhinjo in kopalnico, ki sta postavljena v notranjost stanovanja. Zasnova stanovanja s središčnim sanitarnim vozlom kot enim samim  krožno pretočnim prostorom zagotavlja uporabniku večjo svobodo pri organizaciji njegovega bivalnega okolja.

Uporabno površino stanovanja sestavljajo naslednji prostori: hodnik, dnevna soba,   kuhinja, manjši in večji balkon, otroška soba-kabinet, spalnica, kopalnica s sanitarijami.

Iz hodnika dostopamo do dnevne sobe, kuhinje, spalnice ter kopalnice. Dostop do otroške sobe-kabineta je iz kuhinje. Kopalnica je bila v celoti prenovljena leta 2016 (zamenjana instalacija z odtoki, kad je nadomestila tuš kabina, položena je bila nova keramika ). Leta 2021 so bila vgrajena nova vhodna protivlomna vrata. V otroški sobi je bilo zamenjano okno s komarnikom.

Stanovanju pripada tudi 2,00 m² velika kletna shramba in dva balkona v skupni izmeri  6,4 m². Do večjega zastekljenega balkona dostopamo tako iz kuhinje kot iz dnevne sobe. Dostop do manjšega balkona je iz spalnice.  

Možnost parkiranje na zunanjem parkirišču  ob stavbi.

Na lokaciji stanovanja je vsa infrastruktura (trgovine, pekarna, zdravstveni dom, pošta, postaja LPP, osnovna šola,  gostinski lokali,).

Stavba ima priključek na vodovodno omrežje, električno omrežje,  na kanalizacijsko omrežje, na internet omrežje (Telemach d.o.o.- 120 Mb/s, T - 2 d.o.o. - 100 Mb/s, TELEKOM SLOVENIJE, d.d. 50 Mb/s ) . Prav tako ima stavba gradbeno in uporabno dovoljenje.

Na objektu z dvigalom je bila  leta 2001  obnovljena streha. Zunanje stene stavbe so sendvič betonske debeline 29 cm z debelino vmesne toplotne izolacije 6 cm. Ogrevanje stanovanja je preko centralnega ogrevanja – toplotno postajo na plin. Skupni plinski kotel za skrbi tako za ogrevanje kot za pripravo tople sanitarne vode.

 Del stavbe  je vpisan v zemljiško knjigo kot etažna lastnina.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

Kupci pred ogledom nepremičnine lahko posredujejo ponudbo za nakup na elektronski naslov info@aladin-nep.si.   

  Hiter kontakt

  Aladin inženiring d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: