facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Kodeljevo, POSEST Z DVEMA STAVBAMA

1.200.000 €
= 6.667 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 180 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 512 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1933
 • date_rangeAdaptacija: 1966
 • reorderEner. izk. G

Podroben opis nepremičnine

KODELJEVO, POSEST Z DVEMA STAVBAMA

zemljišče z dvema samostojnima stavbama ( vilo in poslovno-stanovanjsko stavbo) vrtom in dvema pritličnima garažama, prodaja se samo kot celota, vsi priključki, odlična lokacija, neposredna bližina športno rekreativnega parka Kodeljevo, Golovca, vrtca, šole, središča mesta

Na odlični lokaciji v naselju Kodeljevo vam ponujamo v nakup posest na kateri se nahajata dva samostojna objekta ( z vrtom, dvoriščem in garažnim objektom z dvema ločenima garažama ), v neposredni bližini rekreativnega centra Kodeljevo s parkovnimi površinami, bazenom ter fakulteto za šport, Golovca, Ljubljanice in centra Most s tržnico, pošto in trgovinami, le nekaj korakov stran pa se nahajata tudi vrtec in šola. 

Na zemljišču velikosti 512 m² (419 m² + 93 m²) se nahajajo meščanska vila, samostojni poslovno- stanovanjski objekt ter garažni objekt z dvema garažama:

1) Impresivna meščanska vila, zgrajena l.1933, s tremi etažami (K+VP+N) in še neizkoriščeno mansardo, neto izmere 179 m² in 110 m² uporabne površine, ki je sicer v dobrem, vseljivem ter sproti obnavljanem stanju, ima obnovljeno fasado, delno na novo tlakovano dvorišče ter delno obnovljeno notranjost, potrebna pa bi bila posodobitve. Ogrevanje je urejeno s CK na kurilno olje, priključek za mestni plin pa je pripeljan do stavbe. Notranjost stavbe je razgibana in ponuja zelo veliko možnosti za preureditve, npr. v dvo ali celo trostanovanjsko stavbo, prostorska razdelitev je naslednja: 

- Klet: stopnišče, kurilnica, pomožni prostor, priročna kuhinja, delavnica oziroma pralnica z neposrednim izhodom na dvorišče, 

- Visoko pritličje: stopnišče s predprostorom, talno ogrevana kopalnica z WC-jem in tuš kabino ( z masažnim in savna sistemom ), spalnica z izhodom na teraso, velika jedilnica s kuhinjskim kotom in shrambo ter večji dnevni bivalni prostor,

- Nadstropje: stopnišče in velik predprostor z izhodom na zastekljeni  balkon, kopalnica s kadjo, spalnica z lastnim balkonom in spalnica s kabinetom/garderobno sobo,

- neizkoriščena mansarda.

2) Stanovanjsko- poslovni objekt (P+M) ima lastno zemljišče pod stavbo , urejeno gradbeno in uporabno dovoljenje za poslovni del v pritličju (zgrajeno l.1966) in urejeno gradbeno dokumentacijo za dograjeno dvosobno stanovanje, ki se nahaja nad poslovnim delom v mansardi  (zgrajeno l. 1983). Stavba ima lastne priključke, ogrevanje je urejeno s CK na mestni plin. V letu 2018 je bila zamenjana strešna kritina ( Gerard ). Razporeditev je naslednja:

- Pritličje: Poslovni prostor v izmeri 55,7 m² za storitveno dejavnost s pomožnimi prostori (skupna izmera 77m² ), neposredni vhod z ulice, izložbena okna ter odlična vidnost. Možen je nakup  skupaj s trenutnim najemnikom poslovnih prostorov ali brez najemnika. 

- Mansarda : Lepo in prostorno dvosobno stanovanje z lastnim vhodom ( dostop z dvorišča)   in razporeditvijo prostorov: kopalnica, kuhinja z jedilnico, velik dnevni prostor z izhodom na veliko teraso z lepimi pogledi proti Golovcu ter dve spalnici. 

Med stavbama prostor zapolnjuje lep vrt zasajen s sadnim drevjem in manjši vrtiček,  obdaja ga urejeno, tlakovano dvorišče z dostopom do dveh samostojnih garaž za avtomobile. 

3) dve prtilični garaži (19,7 m² in 13 m² ) .

Zelo primerno za preureditev v manjši hotel s sobami ali apartmaji, hostel ali pa za kupce, ki iščejo primeren objekt za opravljanje dejavnosti ( npr. saloni, prodajalne, ambulante...) v neposredni bližini bivališča.

Prodaja se izključno posest z obema stavbama - kot celota. 

Več informacij nudimo na ogledu. Vabljeni.

Agencijska ponudba: stroški posredovanja se v primeru nakupa delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača stroške v višini  2% pogodbene cene za nepremičnino.

  Hiter kontakt

  Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: