facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ivančna Gorica, Marinča Vas

115.000 €
= 481 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 239 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 579 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1911
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • codeŠifra: B236

Podroben opis nepremičnine

MARINČA VAS

Marinča vas - samostoječa stavba v bližini reke Krke, prodamo.

Pri Zagradcu ob Krki prodamo delno lesen, delno kamnit objekt(K+P+M) v osnovi zgrajen leta 1911 (leseni del leta 1950), ki stoji na ravni, zazidljivi parceli v izmeri 579 m².

Trenutno stanje:

Kamniti del z opečnimi obokanimi stropi je v fazi prenove in je potreben dokončanja, leseni del, ki je služil za spravilo pridelkov je trenutno prazen in v dobrem stanju. Streha, kompletno prenovljena leta 2008 je v dobrem stanju, novo stavbno pohištvo na kamnitem delu je že vgrajeno (masiven hrast z stilsko obdelavo). Trenutna uporabna površina objekta po podatkih GURS je 138 m². Poleg objekta stoji vodnjak in vrtna lopa, meje parcele so urejene. Voda, elektrika, telefon na in ob objektu.

Možnosti:

po veljavni lokacijski informaciji je možno kompleten objekt z rekonstrukcijo v okviru obstoječega tlorisa nadgraditi v stanovanjski objekt do uporabne kvadrature 239 m² , oziroma po potrebi v poslovno stanovanjski objekt, saj je lokacija frekventna, do reke Krke pa je vsega tristo metrov. Za objekt je bilo leta 2008 izdano tudi uporabno dovoljenje.

ZK urejeno, brez bremen!

Ogled je možen samo po predhodnem dogovoru z nepremičninskim posrednikom !

Prosimo kličite samo resni interesenti!

Cena: 115.000,00 EUR

Koda: B236

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine ter plačati 2% davek na promet nepremičnin.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: