facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Kodeljevo

217.000 €
= 4.026 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 53.9 m2
  • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje/2
  • date_rangeZgrajeno: 1936
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • codeŠifra: vl_klun

Značilnosti nepremičnine

  • Lega
    checkSevercheckZahod

Podroben opis nepremičnine

opremljeno, adaptirano, racionalen razpored

Trisobno stanovanje, ki se nahaja v visokem pritličju štiristanovanjskega objekta sestavljajo predprostor, dva shrambna prostora, kopalnica z oknom, dva manjši spalnici (po cca 8m2), dnevni prostor in kuhinja z manjšim jedilnim prostorom. 

Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno med leti 2008 in 2010 (nova okna, vrata s podboji, električna in vodovodna napeljava, brušen in lakiran parket, obdelane stene z notranjo izolacijo in spuščeni stropovi), v letu 2018 je bil  po tleh položen laminat in zamenjano je bilo vso pohištvo.

Na objektu je bila leta 2007 zamenjana streha in leta 2010 izolirana ter prebarvana fasada. Ogrevanje je urejeno preko električnih radiatorjev, voda se segreva v bojlerju. Strošek elektrike je v poletnih mesecih ca 40 eur, v času ogrevalne sezone pa naraste na do 100 eur mesečno. Dodatni mesečni stroški so - poraba vode, odvoz smeti in rtv (skupaj ca 70 eur) ter internet glede na paket izbranega operaterja. V objektu je optični priključek.

Parkiranje je omogočeno na javnih površinah v enosmerni ulici (letna dovolilnica za stanovalce je 60 eur).

V objektu so štiri stanovanja, lastnina je vknjižena po deležih! Narejen pa je tudi etažni načrt, s katerim je stanovanje pridobilo svoj identifikator.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno (oziroma je glede izpraznitve možen dogovorI, vseljivo je v roku 3-4 mesecev.

 

 

Hiter kontakt

Vesna Levstek

NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: