facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

139.000 €
= 4.212 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 33 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1910
  • date_rangeAdaptacija: 2022
  • codeŠifra: PS988892599AZ

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v Ljubljani pri Orto baru, vam v nakup ponujamo popolnoma adaptirano in prenovljeno garsonjero, ki se nahaja v starejšem večstanovanjskem objektu zgrajenem leta 1910. Garsonjera, ki je od centra mesta oddaljena le 10 minut hoje, se nahaja v neposredni bližini vse potrebne javne infrastrukture, vključno z vrtcem, šolo, rekreacijskimi površinami, trgovskimi kapacitetami, BTC, ipd.

Garsonjera, ki obsega 24 m2 bivalne površine se nahaja v prvem nadstropju in je zaradi višine stropa narejena v duplex izvedbi, kar omogoča boljši izkoristek prostora, saj se lahko lahko v zgornjem delu, ki je dostopen preko stopnic in meri cca 13m2 od tega 9m stojne višine, organizira spalni prostor, v spodnjem delu pa dnevno bivalne prostore. Skupna uporabna površina stanovanja znaša cca 37m2.

V stanovanju prevladujejo svetli odtenki, zato ga odlikuje svež in minimalističen izgled. Kopalnica je sodobna in moderno opremljena s svetlimi odtenki. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode je organizirano preko toplarne.

Za potrebe parkiranja se pred objektom nahaja prostor namenjen parkiranju avtomobilov, ki je dostopen preko dvižne rampe. V neposredni bližini pa se nahajajo tudi organizirana plačljiva parkirna mesta.

Zaradi bližine infrastrukture in centra mesta garsonjera ponuja odlično investicijsko priložnost za oddajanje v kratkoročni in dolgoročni najem.

Stanovanje je v postopku vzpostavitve etažne lastnine in je trenutno vpisano v zemljiško knjigo s solastniškim deležom.

Za več informacij ali ogled nas prosim pokličite na 031 378 114 (Aleš) ali pišite na e-mail ales@rcn.si

Lepo vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: