facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Drenov grič

426.724 €
= 2.753 €/m2*
Kontakt

Barbara Hočevar

Pikado d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 155 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 275 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: HP1

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkPokrito parkirišče
 • Ogrevanje
  checkToplotna črpalka
 • Luksuz
  checkBližina naravecheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Soseska Drenovo:

Sodobno naselje energetsko varčnih lesenih hiš bo urejeno zeleno naselje, kjer bodo v središču parkovne površine in veliko otroško igrišče, v neposredni bližini pa je narava, ki ponuja veliko možnosti rekreacije in sprostitve. Hiše bodo popolnoma izgotovljene naprodaj po zaključku posameznega sklopa. V prvem sklopu je devet hiš. Sedaj se gradita še dva nova niza - 18 novih hiš. Skupaj bo naselje štelo med 70 in 80 hiš.

Lokacija:

Soseska Drenovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču. Drenov Grič je od Ljubljane oddaljen le dobrih 10 kilometrov. Kraj ima dobre povezave z Ljubljano, pa tudi z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije.

Le 20 minut potrebujete do središča Ljubljane. In le nekaj korakov do miru in narave.

V bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta ter rekreacijske površine. Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta.

Urejenost, varnost in visoka kakovost bivanja:

Sosesko Drenovo odlikuje sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja montažnih lesenih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Dovršeni tehnološki postopki in skriti detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje in trajnost objektov. Hiše so požarno, poplavno in potresno varne ter ustrezno toplotno in zvočno izolirane. Domišljena razporeditev enot pa omogoča stanovalcem kar največjo možno zasebnost.

Proizvajalec hiš v soseski Drenovo je Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo.

Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.

Vzorčna hiša:

Za vas smo pripravili tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski Drenovo. Svoj bodoči dom boste tu resnično začutili, saj lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju.

Hiše imajo 155 m2, in velikost zemljišča od 273 m2 do 460 m2. Ena hiša pa ima zemljišče veliko celo 1074 m2.

Pritličje obsega predprostor, svetlo kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na teraso in vrt, shrambo in dnevni wc (skupaj 78 m2). V nadstropju so tri (v drugi variant tlorisa pa štiri) spalnice. Glavna spalnica ima svojo garderobno sobo in svojo kopalnico. Otroškim sobam pa pripada svoja kopalnica (skupaj 77 m2).

Vsaka hiša ima svojo toplotno črpalko, dva parkirna mesta pod nadstreškom, pred vhodom v hišo.

Svojo hišo že lahko rezervirate in v roku enega meseca podpišete predpogodbo. 

Hiše bodo dokončane že v začetku poletja 2022, prevzem pa bo mogoč najkasneje do konca avgusta 2022.

Virtualni ogled: https://my.matterport.com/show/?m=HsCA6YmxBVb

Kupec ne plača provizije! Če vas skrbi prodaja vaše nepremičnine pred nakupom hiške v naselju Drenovo, vam bodo naši agentje pri tem radi pomagali

Hiter kontakt

Barbara Hočevar

Pikado d.o.o.