facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje

104.000 €
= 1.905 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 54.6 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • date_rangeAdaptacija: 2004
  • codeŠifra: 318922

Podroben opis nepremičnine

VELENJE

2S stanovanje v Velenju na 14.nadstropju stavbe z dvigalom, delno opremljeno in delno prenovljeno s shrambo v kletni etaži.

V Velenju je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v štirinajstem nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom. Večstanovanjska stavba se nahaja v KS Gorica v Velenju. Zgrajena je bila leta 1978. Do priključka na AC v Arji vasi je 15 km. V neposredni bližini večina javnih ustanov (vrtec, osnovna šola, trgovine, banka ipd), veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje ipd).

Stanovanje se prodaja z delno nameščeno opremo, delno prenovljeno leta 2004 (okna, instalacije). Stanovanje tlorisne površine 51,6 m² obsega predprostor, kuhinjo z dnevno sobo in balkonom, spalnico z balkonom in kopalnico. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Stanovanje se nahaja v XIV. nadstropju, iz njega je zelo lep razgled na del Velenja.

 

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda kanalizacija, CaTV, telefon.


Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: