facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Mali Lošinj

910.000 €
= 1.856 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 490.21 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3064 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1910
 • reorderStanje: Delno obnovljeno
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: 02351-198

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Atrijcheck Vrtcheck Kletcheck Parkirišče
 • Priključki
  check Telefon
 • Ogrevanje
  check Klima
 • Luksuz
  check Klimacheck Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Pogled na morjecheck Prva vrsta ob morju

Podroben opis nepremičnine

blizu centra mesta

Apartmajski kompleks s 13 apartmaji - Mali Lošinj

PRODAMO: Hrvaška, Mali Lošinj

Naprodaj je apartmajska hiša s 13 apartmaji, skupne površine 490,21 m2. Pripadajoče zemljišče sestoji iz šestih parcel, v skupni velikosti 3.064 m2.

Povezava do videa: https://youtu.be/h9XbAWICYS0

Predmet prodaje je apartmajska hiša, ki se nahaja v naselju Mali Lošinj, Rujnica 5, v Občini Mali Lošinj, Republika Hrvaška. Dostop je mogoč preko asfaltiranih občinskih cest, iz smeri centra naselja Mali Lošinj. Dostop do otoka Mali Lošinj je mogoč preko Cresa in trajektov.

Apartmajska hiša je bila v osnovi zgrajena med leti 1910 in 1982. Objekt je bil tekom svojega obdobja nadgrajen na severozahodni strani. V letih uporabe je sprotno vzdrževan in obnavljan.

Objekt ima K + PT + N + M. V objektu se nahaja 13 apartmajev s pomožnimi prostori (hodnik, skupno stopnišče). V kleti se nahajajo prostori kolesarnice in shramb. Vsak apartma ima kopalnico, predprostor in sobo s kuhinjsko nišo.

Temelj objekta so masivni. Nosilna konstrukcija je masivna, v osnovi zgrajena s kamnom. Nadzidani del je opečen. Predelne stene so zidane. Medetažne konstrukcije starega dela so lesene, tramovne, medetažne konstrukcije novejšega dela so armiranobetonske plošče. Strešna konstrukcija je lesena, štirikapna in prekrita z opečno kritino. Fasada je klasično ometana in brizgana. 

Notranje stene so klasično ometane in slikane. V nekaterih apartmajih so stene obložene v les. V »mokrih« prostorih so stene obložene s keramičnimi ploščicami. Stropi so klasično ometani in slikani. Po tleh v pritličju so položene keramične ploščice, parket, tapison, PVC tlak in laminat. V »mokrih« prostorih so prav tako položene keramične ploščice. Okna na objektu so iz lesenih in PVC okvirjev, zastekljena z navadnim oziroma novejšim izolativnim steklom. Na zunanji strani so okna zaščitena z lesenimi polkni. Vhodna vrata so masivna, lesena. Vsa notranja vrata so lesena, na lesenih podbojih.

Inštalacije so v standardni izvedbi. Objekt je priključen na elektriko, vodovod in javno kanalizacijo. Objekt nima posebnega ogrevalnega sistema. Ogrevanje in hlajenje je izvedeno s klimatskimi napravami, oziroma se prostori ogrevajo preko električnih radiatorjev. Topla sanitarna voda se pripravlja z električnimi bojlerji. Prezračevanje v objektu je naravno in prisilno. Svetloba je naravna in umetna. Fekalna kanalizacija je speljana v javno kanalizacijsko omrežje, meteorna kanalizacija pa v ponikovalnice.

Objekt je sprotno vzdrževan in v solidnem stanju, letom primernem.

Zunanja ureditev je urejena. Večina dvorišča okoli objekta je urejena s tlakovci oziroma v betonu. Preostali del zemljišča predstavlja zelenico oziroma borov gozd, ki nudi ustrezno zavetje pred vetrom in soncem. Na delu zemljišča se nahaja tudi letna terasa (nadstrešnica z letno kuhinjo).

Dostop do objekta je urejen preko lokalne občinske ceste (javno dobro). Navedena nepremičnina je od morja oddaljena 10 m. Parkiranje je omogočeno na zemljišču objekta.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Gradbena dokumentacija ustrezna, leta 2019 pridobljeno »Rješenje o izvedenom stanju«.

Link do točne lokacije: shorturl.at/ajlGK

Apartmaji so (bili) koriščeni za sindikalni turizem. Za dodatne informacije smo z veseljem na voljo.

Opomba:

- oglaševana cena je neto cena. Obstaja opcija nakupa s 3 % davkom (strošek kupca) ali z davkom na dodano vrednost.

Spletna stran

https://24nep.si/

Hiter kontakt

Martin Anžel

24nep d.o.o.