facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

800.000 €
= 3.057 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 261.7 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 289 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1550

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER, STARA, GORNJI TRG

IZJEMNA LOKACIJA,, stanovanje - tripleks s pripadajočim zemljiščem ob vznožju grajskega hriba, kamin, balkon, vsi priključki: vodovod, elektrika, centralno ogrevanje - mestni plin, internet- optika, parkiranje z dovolilnico ob stavbi ali v neposredni bližini, ob pešpoti na Ljubljanski grad, v bližini vrtec, šola, izobraževalno in upravno središče Ljubljane, trgovine.. izjemna lokacija, odprta lega, potrebno prenove

Ob vznožju grajskega hriba, na eni najbolj privlačnih, popularnih in zaželjenih lokacij stare Ljubljane - Gornjem trgu, predelu s posebno atmosfero, ki kljub obiskanosti še vedno uspeva ohraniti občutek spokojnosti, vam ponujamo v nakup del stavbe - stanovanje, ki se razteza v treh etažah, s pripadajočim prostorom za shranjevanje in vrtom.

Stanovanju skupne površine 261,7 m² z bivalno površino 242,3 m² pripadata večji prostor za shranjevanje v pritlični etaži v izmeri 20,6 m², ter solastni delež sosednjega prostora - shrambe v izmeri 19,7 m². Poleg tega pripada stanovanju tudi velik del ( večinski delež) zemljišča za stavbo, ki predstavlja vrt v dveh terasah, kar predstavlja izjemno pridobitev in redkost na tej lokaciji.

Nepremičnina se nahaja v prepoznavni poslovno stanovanjski stavbi in je v bivalnem stanju vendar  potrebna celovite prenove . Stanovanje ima vzpostavljeno centralno ogrevanje z radiatorji s priključkom na mestni plin, vendar se trenutno ogreva z električnimi radiatorji.

Prostorska razporeditev: 

 • 1.nad.:Glavni vhod, hodnik, levo večji prostor s kuhinjo ( bivši poslovni prostor ), desno dva WC-ja ( Ž, M ), levo velika kuhinja z jedilnim kotom, desno večnamenski predprostor, naravnost velik dnevni prostor z delujočim kaminom v dobrem stanju ter balkonom s čudovitim pogledom, iz dnevnega prostora vhod v dodatno sobo - kabinet;

 • 2. nad.: v katerega se povzpnemo prek spiralnih stopnic, tri  sobe, kopalnica s kadjo, ter izredno prostoren, odprt bivalni prostor z možnostjo vzpostavitve dodatne kuhinje s stopnicami v izdelano mansardo;

 • M.:galerija, ki povezuje dve mansardni sobi;

 • P:  shramba 1 v izključni lasti, shramba 2 v solasti, prostor za kolesa, prehod do vrta;

     - dodatno:  večinski delež  zemljišča v skupni izmeri 289 m² ob poti na Ljubljanski grad, ki trenutno predstavlja vrt v dveh terasah.

Prodaja te enkratne nepremičnine ponuja priložnost za odlično naložbo zaradi svoje prepoznavnosti in lokacije, odlične lege, zanimivih detajlov ter  prednosti, kot sta vrt in balkon. S preureditvijo lahko enota funkcionira  samostojno, kot hotelsko nastanitvena  enota, hostel, lahko pa postane tudi izjemno domovanje v osrčju zgodovinsko najzgodnejšega predela stare Ljubljane.

Lastništvo urejeno.

Za  predstavitev in dodatne informacije o nepremičnini vas vabimo na ogled.

Agencijska ponudba: Stroški  posredovanja  se delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača 2% pogodbene cene za nepremičnino.

  Hiter kontakt

  Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: