facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica, Notranje Gorice

550.000 €
= 2.989 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 184 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/1
 • photo_size_select_largeParcela: 633 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Parkiriščecheck Terasa
 • Ogrevanje
  check Olje
 • Luksuz
  check Klima

Podroben opis nepremičnine

NOTRANJE GORICE

komfortno, v večji dvostanovanjski hiši, kot del privlačne družinske posesti na sončni legi s privlačnim vrtom ob prehodu na zelene površine pristne narave Krajinskega parka Ljubljansko barje. Stanovanje s urejenimi zunanjimi površinami ponuja popolno udobje in mir za življenje, delo in prosti čas v krogu družine in prijateljev. Hiša stoji v južnem predelu urbano urejenega naselja, v ulici odmaknjeni od tranzitnega prometa. Dostop urejen neposredno z ulice na odprto, delno pokrito dvorišče.

Stanovanju pripada vrt na južni strani posesti, površine 420 m², ki je urejen kot zelenica s sadnim drevjem in okrasnim grmičevjem.. Zelenica sega do Kušljanovega grabna na robu, kjer se po brežini spusti do vode in plavajočih cvetov barjanskih lokvanjev. Severno stran posesti zaseda odprto skupno dvorišče, pri čemer stanovanju pripada del dvorišča, in sicer kot samostojna parcela. V celoti je tlakovana kot parkirni prostor s zunanjim stopniščem, ki vodi do  stanovanja v nadstropju in je v večjem delu pokrita z visokim grajenim nadstreškom.

Vsa pomembna javna infrastruktura ( LPP, ŽP, vrtec in šola, ZD, pošta, občinska uprava, trg. center TUŠ, ter prostori storitvenih in športno rekreacijskih dejavnosti so lahko dostopni. Nahajajo se v neposredni bližini oz. na razdalji do 7 km proti Brezovici, ali pa na razdalji 15 km do centra Ljubljane. 

Katastrsko in z.k. stanje je urejeno, tako da je  možen takojšnji prenos lastnine na posameznem delu stavbe in pripadajočih parcelah.

S podrobnejšo predstavitvijo stanovanja in celotne posesti se lahko seznanite v PDF prilogi.

  Hiter kontakt

  Morda bi vas zanimalo tudi: