facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Polje

449.000 €
= 3.939 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 114 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: Enota-1-31

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovod
  • Ogrevanje
    check Plincheck Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

V ljubljanski četrti Polje, le streljaj od avtocestne povezave in v neposredni bližini zelenih polj in gozdov na jugo-vzhodnih obronkih prestolnice, se zaključuje gradnja Poljskega bisera, modernega dvostanovanjskega objekta sodobnega in atraktivnega izgleda v videzu dvojčka. Mirna in sončna lokacija novogradnje se nahaja v bližini vrtca, šole, zdravstvenega doma, lekarne, trgovine, avtobusne postaje in vse ostale potrebne infrastrukture.

Na voljo sta dve povsem ločeni enoti, s skupnim, asfaltiranim dostopom z Vevške ceste. Pred objektom bodo za potrebe parkiranja urejena štiri parkirna mesta, po dve za vsako enoto. Objekt je arhitekturno zasnovan kot sodoben kvader z velikimi okenskimi površinami, ravno enokapno streho z rahlim naklonom ter fasado v svetlih odtenkih, ki je trendovsko kombinirana s pločevino v izgledu lesa.  

Obsega pritličje in mansardo (P+M) v neto obsegu cca 110,87 m2 na enoto, pri čemer je pritličje namenjeno dnevno-bivalnim prostorom s kuhinjo in jedilnico, mansarda pa spalnim in kopalniškim prostorom. V pritličju se poleg velikega svetlega prostora z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico (cca 34 m2) nahaja tudi ločen pomožni prostor oz. utility (cca 5 m2) ter dnevne sanitarije (cca 3 m2) in predprostor (cca 3 m2).Dostop do mansarde je po notranjem stopnišču (cca 5 m2), ki je izvedeno v keramiki in ima atraktivno ograjo s popularnim »industrijskim« pridihom. V mansardi se v vsaki enoti nahajata dve otroški sobi (vsaka cca 12 m2), glavna spalnica (cca 10 m2)z »walk-in« garderobo (cca 5 m2), kopalnica (cca 7 m2) s tušem in banjo ter hodnik (cca 10 m2). Posebej bi izpostavili zasteklitev, ki bo zaradi velikih steklenih, panoramskih oken in vrat, prepuščala obilico naravne dnevne svetlobe ter s tem poskrbela za visoko kakovost bivanja. Kot posebnost bi omenili tudi pomolni okni, ki sta izvedeni v pritličju neposredno nad kuhinjskimi delovnimi površinami ter v mansardi v kopalnici vzdolž celotne kopalne kadi. Prostori se na ta način odpirajo navzven, v naravo, narava pa vstopa v vsakodnevno bivanje in je s tem porok dobrega počutja bodočih lastnikov Poljskega bisera.

Novogradnja se ponaša s sodobnimi vgradnimi materiali, ki so med enotama zvočno-izolativni, navzven pa zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in doseganje energetskih kazalnikov visokega razreda B1. Ogrevanje in priprava sanitarne tople vode sta na zemeljski plin, z ločeno porabo za vsako posamezno enoto (možnost naknadne vgradnje topolotne črpalke zrak-voda). Prezračevanje je z lokalno rekuperacijo v dnevnih prostorih in spalnicah, v kopalnicah bodo ventilatorji s senzorji vlage. Tlaki v pritličju, stopnišču in hodniku ter v kopalnici v mansardi so izvedeni v keramiki modernih dimenzij, tlaki v spalnih prostorih pa v hrastovem parketu. V vseh prostorih je urejeno talno gretje. Okna so troslojna, PVC izvedbe z okovjem višje kakovosti s protipovesnim in protivlomnim sistemom. Za senčenje so vgrajene zunanje električne rolete, narejena pa je tudi predpriprava za komarnike. Predpriprava je tudi za alarm, klimatizacijske naprave in možnost polnjenja električnih avtomobilov. Tudi vhodna vrata so protivlomna, ustrezne požarne in zvočne zaščite. Urejeni so vsi potrebni priključki na kanalizacijsko, plinsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje.

Objekt je funkcionalno zaokrožen z všečno zunanjo ureditvijo, ki je poleg že omenjenega asfaltiranega parkirišča obsega ograjeno in ozelenjeno teraso, do katere je dostop tudi iz pritličja, preko panoramske steklene stene dnevno-bivalnega prostora. Terasa je tlakovana in ima vodo in elektriko za potrebe letne kuhinje. Orientacija teras je v smeri JZ-JV.

Stanovanje v novem dvostanovanjskem objektu Poljski biser priporočamo zaradi njegovega sodobnega minimalističnega izgleda, premišljene zasnove ter izbire kvalitetnih vgradnih materialov, ter bližine tako glavnega mesta kot tudi zunanjih rekreacijskih površin. Idealna rešitev za popolno bivanje družine ali para!

Vabljeni, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij!

Banka Sparkasse nudi ugodno financiranje za nakup nepremičnine v novogradnji Poljski BIser !

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: