facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Radenci, Radenski Vrh

259.000 €
= 959 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 270 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 12463 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • codeŠifra: PH4647887MR

Podroben opis nepremičnine

RADENSKI VRH

Pozdravljeni,

lahko tudi DVODRUŽINSKA HIŠA Z DVEMA LOČENIMA VHODOMA čaka novo ali novi, družinici  :-)

KJE: Radenci cca 5 km do vse potrebne infrastrukture

OBJEKTIVNI PODATKI:

Hiša je bila zgrajena leta 2005 ter je v velikosti 270m² ter jo sestavljajo kletni prostor, pritličje ter mansarda. Kritina na strehi je nova opeka Tondach sivi leta 2020. Žlebovi so bakrena pločevina, okna so termopan delno dvoslojna in delno trioslojna menjana leta 2020 z notranjimi žaluzijami. Gretje hiše je na toplotno črplako ter na radiatorje. Tla so keramika ter parketi. V hiši je optika, vodovod je mestni ter lastni studenec, kanalizacija je greznica dvoprekatna, fasada je Demit izolacijska 10cm. Ob hiši je cisterna za deževnico. Pri hiši je tudi leseni nadstrešek za dva avtomobila. Hiša je obrnjena na jugo zahod. Hiša se nahaja bolj na samem ob lokalni asfaltirani cesti. Ob hiši je zemljišča 12.463m² od tega nekaj mešane gozda v katerem se nahaja lasten izvir vode ter zajetje vode. zemljišče je vse ograjeno v celoti je nekaj pod naklonom. Hiša je lahko etažno ločena glede stroškov elektrike, ločen je tudi termostat za ogrevanje. Na zemljišču se nahaja leseni hlev v velikosti 11x7m ter je za njega izdano gradbeno dovoljenje za rejo živali.

KLETNI PROSTOR HIŠE SESTAVLJA:

vhod, kurilnica s toplotno črpalko, vinska obokana klet ter še ena shramba

PRITLIČJE SESTAVLJA:

pokriti vhod ob enem nadstrešek za dva avtomobila, predprostor, hodnik ter stopnišče v mansardo, pisarna, ločen wc, kopalnica s tušem in wc, dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso, ter del stare hiše, ki sestavlja: kuhinja z jedilnico, velika kmečka soba, koplanica nedokončana in še ena soba

MANSARDA ZAJEMA:

hodnik, kopalnica s tušem ter kadjo in wc, kuhinja ter velik dnevni prostor, spalnica, otroška soba z izhodom na balkon, soba z izhodom na balkon.

Pomagamo vam urediti financiranje ali pa vam pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Lep pozdrav Marina.

  • 2

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: