facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Izola

850.000 €
= 3.704 €/m2*
Kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 229.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1066 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • date_rangeAdaptacija: 2004
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: EJ1550-AB

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrt

Podroben opis nepremičnine

LEPA HIŠA S POGLEDOM NA MORJE

Hiša je postavljena na nadmorski višini 235 metrov. Blagi vetriči nudijo ugodno in zdravo bivanje v vseh letnih časih in tudi v poletni vročini je klima zelo ugodna.

Vrt je zelo lepo urejen in posajen s tipičnimi avtohtonimi Istrskimi drevesi: kaki, fige, nešple, žižule, vinska trta-pergola, oljke, palme, češnje, lipa itd. Je je terasaste oblike z okroglimi kamnitimi zidki in urejenimi kamnitimi potkami, razsvetljen in opremljen s samo zalivnim sistemom in vodo iz lastnega vodnjaka.

Hiša je kvalitetno grajena. Do III. podaljšane gradbene faze je bila zgrajena l. 1985 in dokončana leta 2004. Oblečena je v avtohtoni istrski kamen-peščenjak in ima topel domač videz prave istrske hišice z modrimi lesenimi polkni (škurami). Ima kotlovnico s centralnim ogrevanjem na olje. Električno je talno gretje v kopalnicah in na zastekljeni terasi zgoraj ter delno talno gretje v spodnji etaži in stanovanju. Hiša je v celoti opremljena. 

Na vogal hiše je »pripeta« domača kamnita  krušna peč in kamniti žar okrogle oblike in je izredno lepe izdelave. Dimnik je kamnit-istrski in odlično deluje. Narejeni so načrti in tehnična predpriprava za postavitev bazenov.

Razporeditev prostorov: 

Spodnja etaža obsega: samostojno in popolnoma ločeno trosobno stanovanje, kotlovnico in pralnico, garažni prostor, shrambo, delavnico. Vrtna uta.

Zgornja etaža obsega: dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter zastekljeno teraso kot družabni prostor/telovadnica/zajtrkovalnica + veliko odprto teraso z nadstreškom in čudovitim pogledom na morje, dve sobi (ena z izhodom na teraso), vstopni hodnik in svetlo in zračno kopalnico.

Hiter kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: