facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto

135.000 €
= 434 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 311 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 250 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1897
  • date_rangeAdaptacija: 1990
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PS11273DB

Podroben opis nepremičnine

-

NOVO MESTO, CENTER, Rozmanova ulica,   prodamo del poslovno stanovanjske hiše, ki obsega tri stanovanja v pritličju, prvem nadstropju in mansardi, na parceli veliki 413,00 m2. Hiša je zgrajena leta 1897, z obnovljeno streho in fasado leta 1990. Poslovno stanovanjska stavba se nahaja v samem mestnem jedru Novega mesta in ima čudovit razgled na "Kapitelj" - cerkev Sv.Miklavža.

Prodaja se stanovanjski del stavbe,  ki je razgibane oblike, in sicer prvo stanovanje, ki je v prvem nadstropju - v izmeri  108 m2 uporabne površine, drugo stanovanje, ki je v  mansardi -  82 m2 uporabne površine in tretje stanovanje, ki je v prizidku in bi bilo smotrno za nadomestno gradnjo ali rušenje v izmeri 120,00 m2. 

Razporeditev in lega
Poslovno-stanovanjski objekt je zasnovan v štirih etažah, in sicer: K+P+1+M 

Priključki
Objekt je priključen na javno električno, vodovodno, komunalno in optično omrežje. Za ogrevanje se uporablja krušna peč na drva in ogrevanje na klimo.

Več o lokaciji

Življenje v centru Novega mesta nudi nešteto prednosti. V neposredni bližini so trgovine in gostinski lokali, tržnica, šole, storitvene dejavnosti. Lahko se umaknete v popoln mir v zelenje Ragovega loga, Marofa ali sprehajališča ob Loki, ali pa posedate ob vodnjaku, ki je le nekaj korakov stran in uživate v mestnem vrvežu. Ob ulici pred stavbo je javno parkirišče - modra cona.

Pravno stanje

Lastništvo je vpisano v zemljiški knjigi, bremen prosto. Hiša ima pridobljeno uporabno dovoljenje in urejeno etažno lastnino.

Pogoj prodaje:
Kupec plača del prodajalčevih stroškov v višini 2,6% od prodajne cene.

Več informacij: 041 979 575 Danijela

Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: