facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Srednja Vas v Bohinju

1.350.000 €
= 1.679 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 804 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1003 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1985
 • codeŠifra: PP00655SI

Podroben opis nepremičnine

SREDNJA VAS V BOHINJU

Posredujemo pri prodaji dveh apartmajskih hiš  na odlični lokaciji z utečeno turistično dejavnostjo. Dobro in redno vzdrževana nastanitvena objekta sta na sončni lokaciji s čudovitim razgledom v naselju Srednja vas, ki leži na obrobju Triglavskega narodnega parka.

Lokacija je dobro izhodišče za zimsko in letno rekreacijo:  planinarjenje (pot do vrha Triglava (2864m) traja 6 ur hoje,…), smučanje (Vogel, Kobla, Senožeta, Soriška planina), tek na smučeh (na Planoti Pokljuka, ki je od objektov oddaljena cca 15 km, je urejeno približno 50 km tekaških prog), jahanje na bližnjem ranču, plavanje (Bohinjsko jezero), gorsko kolesarstvo, rafting, vožnja s kajakom, jadralno padalstvo…

Vsa infrastruktura je v 6 km oddaljeni Bohinjski Bistrici, lokalna avtobusna postaja pa je od nastanitvenih objektov oddaljena 200 m, do letališča Brnik je 60 km, do Bleda 24 km.

Nastanitvena objekta obsegata skupaj 804m² bivalnih površin ter stojita na parcelah s skupno površino 1.003 m². Večja apartmajska hiša meri 637 m² in obsega 12 apartmajev (cca 50 ležišč), manjša pa meri 167,5 m² in obsega tri večje apartmaje. Apartmaji so različno veliki: na voljo so garsonjere ali pa družinski apartmaji za do 6 oseb.

Za parkiranje je poskrbljeno na bližnjem parkirišču, ki obsega 17 parkirnih mest. Objekta sta zelo dobro vzdrževana, v kratkem pa lastniki planirajo energetsko sanacijo v vrednosti 150.000 EUR v smislu menjave oken ter manjših popravil, ki je že všteta v prodajno ceno. Ogrevanje je kombinirano na sončne kolektorje in kurilno olje, oba objekta pa sta tudi energetsko povezana, tako, da se prodajata le v kompletu.

Izredna priložnost za investicijo oz. nakup, možnost prevzema nepremičnine tudi s sedanjim najemnikom, ki je zainteresiran za podaljšanje najemne pogodbe z novim lastnikom.

Lepo vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

  Hiter kontakt

  Špela Ingolič

  SVET REAL d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: