facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Kukljica

280.000 €
= 1.697 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 348 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006

Podroben opis nepremičnine

KUKLJICA

pri čemer je naprodaj polovica dvojčka. Lega je mirna, v drugi vrsti za nizom starejših primorskih hiš zgrajenih ob glavni ulici, ki poteka neposredno ob slikovitem zalivu starodavne Kukljice. Dostop je speljan s ulice, skozi stranski dvoriščni vhod na barvito notranje dvorišče. Hiša je enonadstropna dvokapnica, s enoramnim zunanjim stopniščem v nadstropje. Obsega pritlično komfortno 3s stanovanje z veliko senčno teraso in 2 zgornja 1s apartmaja s skupno teraso, vse orientirano proti dvorišču.

Celotno posest predstavlja navedena enota dvojčka, enonadstropna, tlorisnih dimenzij 8,46x8,36 m. Pritlična etaža obsega 3ss  uporabne površine 57,9 m² s pokrito teraso 25,4 m², nadstropna pa dva apartmaja površine 26 in 33 m² in skupno terso 24 m². Na vhodni, severozahodni strani je skupno dvorišče, 110 m², ki služi celotnem dvojčku, na  jugovzhodni strani posesti za stavbo pa obdelovan vrt s zidano vrtno hišico, 161 m².   

Hiša je na notranji legi za hišami ob ulici, s prijetno senco na dvorišču, ravno prav odmaknjena od poletenega vrveža, a hkrati blizu vsega dogajanja v samem kraju. 

Prijetna klima tekom celega leta in privlačno bivalno okolje v samem kraju ponujata lepe možnosti za vsakdanje življenje, poletno in celoletno dopustovanje družine, kakor tudi možnosti za ukvarjanje s turištičnim oddajanjem apartmajev.

Stavba je novejše gradnje, klasično grajena z opečnato kritino in toplotno izolirano fasado. Vgrajeno je sodobno stavbno pohištvo,v pritličnem stanovanju lesena panoramska stena s polkni proti terasi  in PVC okna v vseh ostalih prostorih. Vse je zastekljeno z dvojnim termopanom in opremljeno s senčili. Vrata so lesena, furnirana in obdelana s premazi.  Stanovanjske površine so zaključno obdelane: tla s keramiko in parketi, stene beljene in stensko keramiko ter stropi beljeni.

Hiša je opremljena z vsemi priključki na javna komunalna omrežja, ogrevana je s kaminom na trda goriva in klima napravami. Parkirne površine za stanovalce so v neposredni bližini ob glavni ulici.

Vsa krajevna infrastruktura se nahaja v bližini, na razdalji peš hoje, v središču kraja na sredini zaliva.Tu so občinska uprava, PTT, šola, tržnica, dve trgovini in različni lokali.     Zunanje površine ob glavni ulici okoli zaliva so urejene kot manjša parkirišča in parkovne zelenice ter sprehajalna pot ob obali.

Zemljiško-knjižno stanje posesti je urejeno, pri čemer je lastni .

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: