facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

405.000 €
= 3.725 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 108.73 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: A6

Podroben opis nepremičnine

-

Štiri-sobno stanovanje : obsega 95,10 m2 neto stanovanjske površine in terasa v izmeri 15,10 m2. Pripada mu še shramba v izmeri 4,60 m2 ter 2 zunanji parkirni mesti. Oglaševana cena že vključuje 9,5 % DDV. 

Vaša prva in prava izbira je Sodobni večstanovanjski objekt novogradnja “Vili Nadgorica“, ki sta zasnovani kot nizkoenergijska večstanovanjska objekta.

V dveh večstanovanjskih objektih, bo skupaj naprodaj samo 12 stanovanjskih enot. Pretežno bodo na voljo večja 4s stanovanja z neto stanovanjsko površino cca 95m2. Vsako stanovanje ima prostoren balkon v izmeri 15m2 ter shrambo v izmeri 4,6m2, ki se nahaja v pritličju objekta. Za potrebe parkiranja bosta vsakemu stanovanju pripadali po dve (2) lastniški parkirni mesti pred objektom.

Večstanovanjski vili sta troetažni (P+2N), pri čemer ima vsaka posamezna etaža nadstandardno svetlo višino, kar nudi obilico sonca in naravne svetlobe skozi ves dan ter posledično manjšo stroškovno porabo. Glavni vhod v vsak posamezen objekt je ločen in se nahaja na vzhodni strani. V vsakem objektu se v pritličju nahajajo shrambe, tehnični prostori (kolesarnica, kotlovnica, prostor za čistilko in dve (2) dvosobni stanovanjski enoti z zunanjo teraso in atrijem. V 1. in 2. nadstropju se nahajata po dve (2) štirisobni stanovanjski enoti z balkonom. Etaže povezuje dvigalo in notranje požarno stopnišče.

Osnovna konstrukcija je armiranobetonska ter dopolnjena s številnimi steklenimi površinami, ki poleg konstantnega stika z naravo in naravne osvetlitve, nudijo občutek prijetno sproščenega bivanja. Večje steklene površine, ki so izpostavljene soncu, so senčene z zunanjimi žaluzijami (»Krpankami«), delujočimi na elektropogon. Stavba se priključi na distribucijski sistem zemeljskega plina za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode. Ogrevanje objekta in priprava tople sanitarne vode je predvidena centralno v skupni kotlovnici za vsak objekt posebej. Stanovanja se prijetno ogreva s talnim gretjem. Vsako stanovanje ima ločene merilnike porabe sanitarne vode, porabe za ogrevanje ter elektrike. V stanovanjskem delu bo prav tako izvedeno decentralizirano kontrolirano prezračevanje/mehansko prezračevanje z dovodnimi elementi na stavbnem pohištvu v posameznih bivalnih prostorih, ki delujejo higrosenzibilno, ter odvodom zraka iz kopalnic.

Kopalnice bodo opremljeno s sanitarno opremo višjega do srednjega kakovostnega cenovnega razreda. V stanovanjih bo položen kakovosten hrastov parket.

Novogradnja, ki je trenutno že v fazi gradnje, bo predvidoma zaključena v drugi polovici leta 2023.

Lepo vabljeni, da si ogledate tlorise stanovanj in nas v primeru vprašanj kontaktirate.

Z veseljem vam bomo pri izbiri najbolj primernega stanovanja tudi svetovali. Vabimo vas, da nas pokličete na telefonsko številko 051/222-807 ali nam pišite na naslov info@rcn.si. 

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: