facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Pomurska, Radenci

245.921 €
= 2.131 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 115.38 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/6
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: SP1346122153

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkPokrito parkiriščecheckBalkon
 • Priključki
  checkOptika
 • Ogrevanje
  checkTalno gretjecheckToplotna črpalka
 • Lega
  checkZahodcheckJug
 • Luksuz
  checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V turističnem mestecu Radenci se razvija čudovita, arhitekturno zasnovana soseska treh stanovanjskih objektov z naborom 126 stanovanj različnih velikosti, ki bodo nudila kvalitetno ter udobno življenje posameznikom, parom in družinam.

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

V turističnem mestecu Radenci se razvija čudovita, arhitekturno zasnovana soseska treh stanovanjskih objektov z naborom 126 stanovanj različnih velikosti, ki bodo nudila kvalitetno ter udobno življenje posameznikom, parom in družinam. Stanovanja, razporejena v dveh enotah, bodo dimenzijsko prilagojena invalidnim in starejšim osebam. Zaradi bližine doma starejših občanov, se bodo kupci stanovanj lahko dogovorili za vso morebitno oskrbo in nego.

Soseska Radenci obsega tri stanovanjske zgradbe, ki z dovršeno zasnovo in funkcionalno razporeditvijo ustrezajo najvišjim sodobnim bivanjskim pričakovanjem z majhnimi stroški porabe, saj bo imelo vsako stanovanje vgrajeno toplotno črpalko in talno ogrevanje.

Stanovanje je orientirano na JZ, tlorisna zasnova obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico (28,19 m2), 3 sobe, ki lahko služijo kot spalnica in otroške sobe, kopalnico s tušem, ločene toaletne prostore ter shrambo v pritličnem delu na južni strani objekta. Iz dnevne sobe je izhod na balkon v velikosti 40,21 m2. Stanovanju pripada en parkirni prostor v kletni garaži pod blokom. Dodatni parkirni prostori bodo zagotovljeni tudi na zunanji strani blokov, ob vhodu v sosesko. Vsakemu stanovanju pripada parkirni prostor v kletni garaži pod blokom, v vrednosti 10.695,89 EUR ter zunanja shramba.

Stanovanje se prodaja neopremljeno, na ključ. Vseljivo bo do konca leta 2023.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Živa Štefanec, Tel: 00386-40-626-208, E-mail: zstefanec@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.

 

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Živa Štefanec

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: