facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Buje

186.000 €
= 1.069 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 174 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 614 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1805
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • codeŠifra: 538

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasa

Podroben opis nepremičnine

-

Odlična priložnost - končna vrstna hiša s prostornim vrtom, v prijetni in mirni vasici Kaštel, v bližini hrvaško-slovenske meje.

Hiša se nahaja v nizu kamnitih istrskih hiš, razteza se v treh etažah K+P+M, v skupni bruto izmeri 174 m2 (110 m2 bivalni del, 25 m2 odprta terasa, 39 m2 shramba), na parceli 614 m2.

V hišo vstopimo preko urejenega dvorišča, ki ga krasi pergola s trto in kamnita miza s klopjo.

V pritlični etaži se nahaja predprostor in manjša shramba, kuhinja z jedilnico, kopalnica ter dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso cca 25 m2.

Po stopnišču se povzpnemo v prvo nadstropje, kjer se nahaja garderobna soba z vgradnimi omarami ter prostorna spalnica.

V mansardi je večja spalnica, kabinet in kopalnica.

Za hišo se nahaja prostoren vrt in sadovnjak v izmeri 574 m2. Velikost zemljišča dopušča možnost postavitve bazena, površin za sončenje in ureditev dodatnih parkirnih mest ter nudi popolno zasebnost in mir. Ob hiši sta še podkletena prostora, kjer se trenutno nahajata pralnica in shramba. Zemljišče je odrejeno s tipičnim kamnitim istrskim suhozidom.

Notranjost hiše je bila obnovljena leta 2021, streha je bila obnovljena pred cca. 10 leti. Kamniti zidovi omogočajo možnost obnovitve fasade v avtohtonem istrskem stilu in tako nadaljevati stilsko podobo sosednjih hiš v nizu.

Energetski razred: C

Hiša se nahaja na mirni in prijetni lokaciji, v stiku z naravo. Lokacija nepremičnine omogoča hiter dostop do vseh potrebnih storitev, le 2 min vožnje do mejnega prehoda Dragonja, 4 km do Buj, 10 km do Portoroža, 12 km do Umaga, morja, plaž. V bližini se nahajajo različne istrske konobe in daljše sprehajalne poti v naravi. Številne prednosti nepremičnine ponujajo možnost za udobno družinsko oz. počitniško bivanje ali oddajanje v najem za turistične namene.

Možnost takojšnjega prevzema.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. 

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je poleg plačila kupnine dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabljeni na ogled.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Nataša 069 656 390.

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: