facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Buje

1.150.000 €
= 4.078 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 282 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 465 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • codeŠifra: 409-1

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkDvigalo

Podroben opis nepremičnine

-

V prijetni in mirni vasici Kaštel, se na gričku nad mejnim prehodom Dragonja, bohoti ekskluzivno posestvo, ki zajema prestižno vilo z restavracijo in vinsko kletjo v izmeri 282 m2, zazidljivo zemljišče v izmeri 465 m2 ter dodatno večje zemljišče 5.738 m2 s parkiriščem. Prijetna in mirna vasica Kaštel, prežeta s čari zgodovine, leži v severozahodni Istri na griču, z le peščico istrskih hiš.

Vila je bila novo zgrajena z upoštevanjem izročila tradicionalne mediteranske in istrske arhitekture, izhajajoč iz kompleksa treh med seboj vezanih hiš ter z ohranitvijo avtohtonih elementov. Nepremičnina leži na temeljih starodavne obrambne utrdbe iz leta 1064, ki je služila kot rimski castrum. Edinstvena lega nepremičnine ponuja čudovit razgled na morje, sečoveljske soline, dolino Dragonje ter na občudovanje osupljivih sončnih zahodov.

RAZPORED:

Objekt je zgrajen v treh etažah in ima dodatno še vinsko klet.

V prvi delno vkopani etaži se nahaja večji večnamenski prostor, jedilna dvorana z izhodom na 3 večje zunanje razgledne terase, dodatna soba, utility ter moški in ženski wc. Iz prve etaže je tudi dostop do izklesane vinske kleti v obzidju utrdbe. V pritlični etaži se nahaja tudi večji večnamenski prostor s kaminom na sredini prostora, bar - recepcija, profesionalna kuhinja, utility.

V zadnji etaži se nahaja prefinjeno in nadstandardno opremljena soba, z masažno kadjo, kopalnico ter z večjim ležiščem in garderobnimi omarami. Prostor ima že  izdelano predpripravo za savno in kamin in predviden prostor za kuhinjsko nišo. Prostor je po potrebi (opremi se le kuhinjska niša) že pripravljen kot samostojni luksuzni apartma z lastnim vhodom.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

Objekt je opremljen z dvigalom kateri povezuje prvi dve etaži.

Vgrajeni materiali in tehnološka dovršenost in opremljenost objekta tudi izstopajo tako po izbiri, kakovosti in posebnosti (stavbno pohištvo in oprema izdelana po naročilu, talne obloge-keramika višjega cenovnega razreda), preplet rustikalno sodobnega stila.

Objekt se ponaša tudi z naprednim ogrevalno-hladilnim sistemom zaradi katerega objekt tudi izkazuje odličen energetski izkaz, razred A: toplotna črpalka s talnim ogrevanjem in stenskim hlajenjem. Vgrajeno ima inštalacijo-predpripravo za rekuperacijo zraka ter sončne kolektorje. Objekt je varovan z alarmnim sistemom in vsemi priključki za videonadzor.

Objekt dopušča možnosti širitve na nastanitvene kapacitete (sobe, apartmaje) na obstoječem zemljišču ali preureditev trenutnega stanja v celoti ali deloma za bivalne ali turistične namene (sobe, apartmaji) npr. B&B, butični hotel - predizpozicija za povečanje okenskih odprtin v večje panoramske odprtine. Velikost zemljišča omogoča širitev ter izdelavo bazena.

Energetski razred: A (15-25 kWh/m2a)

Prednosti:
-izjemna lokacija nepremičnine, na edinstveni legi, saj leži tik ob Hrvaško-Slovenski meji, v bližini morja, letališča Portorož, strateška točka za dostop do vseh pomembnejših storitev
-takojšen prevzem nepremičnine omogoča nadaljevanje že utečene dejavnosti restavracije
-zračna in odprta »open space« zasnova notranjih prostorov, ki omogočajo preureditev po potrebi in želji kupca za namen bivanja, oddajanje, preureditev v butični hotel, B&B
- velikost posestva omogoča zasebnost.

Oddaljenost: Letališče Portorož- 10 min, Letališče Ronchi 1h, Letališče Brnik Ljubljana 1 h 30 min, Portorož -10 min, Golf igrišče Crveni vrh-15 min, Koper-15 min, Trst - 30 min, Ljubljana 1h 15 min, Pula 1h

Naprodaj je podjetje, z registrirano gostinsko dejavnostjo, ki ima ane nepremičnine v osnovnih sredstvih. Navedena cena ne vključuje opreme in pohištva.
V primeru nakupa nepremičnine z obstoječo opremo,  kar predstavlja gostinsko opremo (profesionalna kuhinja, pulti, pohištvo po meri, stoli, mize), opremo apartmaja (whirlpool, pohištvo po meri,…), znaša cena cca. 1.300.000,00 EUR oz. po dogovoru.

Pogoj nakupa nepremičnine: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + DDV od pogodbene vrednosti na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti v višini 2% + DDV.

Vabljeni na ogled in predstavitev vseh možnosti, ki jih ponuja nakup te ekskluzivne nepremičnine.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko: Nataša 069 656 390, [email protected]

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: