facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Buje, KRŠETE

380.000 €
= 88 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4295 m2
  • codeŠifra: PZ01737JP

Podroben opis nepremičnine

BUJE, KRŠETE

Investicijsko zemljišče za 6 šest stavb ali za lastno luxury vilo.

Kršete so manjše podeželsko naselje v rodovitni, zeleni dolini Istre, ki se razprostira proti Jadranskemu morju. Območje je bilo naseljeno že v pradavnini, o čemer pričajo epigrafske rimske najdbe na tem mestu. Najpomembnejša stavba je cerkev sv. Petra in Pavla iz 16. stoletja, prenovljena leta 1885. Med pomembnejšim inventarjem sta dve kamniti figuri v nizkem reliefu, vklesani na stebrih, ki verjetno prikazujeta sv. Petra in Pavla. Izvirajo iz 12. stoletja. ali XIII. stoletja in spadajo v vrsto podobnih del na istrskem območju.

Na robu istrske vasice Kršete, 7 km od morja, 500m od priključka na avtocesto (Istrski Ipsilon) ter 10km od slovenske meje, prodamo veliko s soncem obsijano, zazidljivo parcelo velikosti 4.295 m²,

primerno za gradnjo posesti z veliko istrsko vilo z bazenom ali za gradnjo stanovanjskih hiš, dvojčkov ali večstanovanjskih objektov. 

Zemljišče ima odlično dostopnost, saj se nahaja poleg lokalne ceste, po kateri se le v 4 minutah vožnje pripeljete v Brtoniglo. V neposredni bližini (tudi ob cesti) se nahajajo priključki za vodo in elektriko. 

Istra v zadnjih letih doživlja velik preporod in je zaradi svoje bližine Sloveniji, ter še vedno relativno ugodnih cen izredno priljubljena destinacija za številne Slovence, ki v Istri iščejo svoj dom, nepremičnino za oddih ali za oddajanje v turistične namene.

Vabimo vas na ogled.

Info na e-mail: prodaja@kapitol.si

Kapitol powered by Keller Williams.

 

    Hiter kontakt

    Janko Parfant

    Market center Omnis d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: