facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Škofja Loka

213.360 €
= 2.151 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 99.2 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1511
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • codeŠifra: Enota-6-61

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v središču Škofje Loke, na Mestnem trgu 4, se nahaja prenovljena hiša Homanova hiša zgodovinskega pomena. 

Trisobno stanovanje obsega 99 m2 stanovanjske površine, nahaja se v 3. nadstropju stavbe, v mansardnem delu je prostorna galerija v velikosti 33,60 m2, pripada mu tudi shramba v izmeri 3,2 m2. Stanovanje je orientirano v smeri sever-jug.

Razporeditev prostorov: 

  • Stanovanje se nahaja v mansardnem delu stavbe z dodatno galerijo in pridobljenim prostorom dveh sob ter predstavlja prostoren dnevni in bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico in prostorno spalnico. Iz dnevnega in jedilnega prostora vodijo stopnice v nadstropje z galerijo, kjer se nahajata dve dodatni majhni otroški sobi ali soba po vaših potrebah.  

Poslovno-stanovanjska stavba ima klet, pritličje, 1. nadstropje, 2. nadstropje, mansardo (K+P+1N+2N+M). V kleti so shrambe, v pritličju sta kavarna in trgovina ter skupni vhod, od prvega do mansardnega dela so stanovanja. 

Stavba je zasnovana z uporabo visokokakovostnih in trajnih sodobnih materialov. Skice stanovanj so namenjene vizualizaciji opreme v bivalnem prostoru. Glavni vhod v stavbo je v pritličju na S strani stavbe, kjer je tudi hodnik s stopniščem, ki povezuje vsa nadstropja. Stavba je priključena na kanalizacijsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje. 

Končna talna obloga v dnevnih sobah in spalnicah je hrastov parket, v kopalnicah je končna talna obloga in stenske obloge iz keramike. 

Ogrevanje je povsod ekološko električno talno ogrevanje, kar pomeni nizke stroške

Pred stavbo je mogočna Homanova lipa, ki so jo nekoč uporabljali za grajske gospe, zdaj pa nudi prijetno senco gostom, ki pridejo uživat v domačih sladicah. V dvorcu se nahaja kavarna z več kot 150-letno tradicijo.

Obnova zunanjosti je razkrila tudi freske srednjeveškega vojaka in svetega Krištofa ter druge okraske iz 16. stoletja. 

Stanovanje obsega 99,2 m2 stanovanjske površine od tega je 80,7 m2 bivalnega prostora ter dodatnih 18,5 m2 prostora z omejeno uporabo ( galerija ). Cena kvadratnega metra znaša 2.300 EUR/m2 za bivalni prostor in 1.500 EUR/m2 za galerijo. Cena že vključuje 9,5-odstotni DDV.

Vabimo Vas, da nas pokličete na telefonsko številko 051 222 807 ali nam pišete na email naslov: info@rcn.si .

Z veseljem vam bomo pri izbiri najbolj primernega stanovanja tudi svetovali.

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: