facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Trčova

106.000 €
= 635 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 167 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3698 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1985
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: GALEA 2022/4167

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkBalkoncheckTerasacheckAtrij
 • Luksuz
  checkBližina naravecheckLep razgledcheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

ZA VAS ZELENA IN SONČNA LOKACIJA

Ali iščete svoj zeleni raj pod soncem?

Le 15 minut vožnje iz Maribora v smeri Malečnik?

Za vas smo v naselju Trčova našli zeleno oazo, ki se razprostira na izjemnih 3.698 m2. Od tega je 724 m2 stavbnega zemljišča.

Na zemljišču leži objekt bruto bivalne površine po GURS-u 167 m3, etažnosti P+1+M, ki ima projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja za enodružinsko hišo z vsemi potrebnimi soglasji, vendar le ta ne ustreza dejanskemu stanju, zato je potrebno dejansko stanje legalizirati (strošek je na strani kupca). Investitor lahko zaprosi na pristojni upravni enoti za izdajo dovoljenja za objekt daljšega obstoja.

S strani ob objektu stoji delno vkopana garaža. Dostop do objekta je na SZ strani parcele z javne ceste. Parkirna in povozna površina se nahaja na SZ strani objekta.

Tlorisna velikost objekta na stiku z zemljiščem ostane obstoječa in meri 9,52 x 8,08 m. Glavni vhod je z zahodne strani. Teren na katerem stoji objekt je v naklonu.  Objekt ni bil nikoli finaliziran, zato imate proste roke za izvedbo in urejanje po vaših željah. 

V pritličju bivalnega vikenda se nahaja predsoba iz katere lahko greste desno v sanitarije in shrambo, na levo pa v sobo za druženje. V tem delu sta še dve dodatni sobi, ki se lahko uporabita za različne namene, ena od teh ima tudi posebej vhod. V tem delu je tudi garaža za dva avtomobila.

 Iz predsobe vodijo stopnice v prvo nadstropje, kjer se nahajata dnevna soba iz katere je izhod na balkon s prelepim razgledom, spalnica, kopalnica  ter dostop do mansarde.

Okolica je zazelenjena, drevesa so obstoječa. Vzhodno stran parcele omejuje gozdni rob.

Priklop na elektriko in vodo je urejen. Dostop je po občinski cesti, zadnjih 300 metrov je makedamska cesta.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec poleg kupnine prodajalcu še plača 2% davek na promet z nepremičninami od pogodbene prodajne cene nepremičnine.

Vaš posrednik za to nepremičnino: Primož Mesarec, optimist, zagovornik pozitivnih ljudi in vztrajen pri doseganju zastavljenih ciljev.

Email: info@galea.si      GSM: +386 41 380146

 

Hiter kontakt

Primož Mesarec

GALEA nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: