facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Trnovo

1.390.000 €
= 1.348 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1031 m2

Podroben opis nepremičnine

parcela Jeranova

V Trnovem prodamo parcelo s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo štirih stanovanjskih enot. Komunalni prispevek je plačan. Z gradnjo je možno začeti takoj.

Parcela se nahaja v središču najbolj zaželenega dela Ljubljane za bivanje, le 500 metrov oddaljena od Ljubljanice in starega mestnega jedra. Je zagotovo eno zadnjih še nepozidanih stavbnih zemljišč v tem delu mesta. Leži v mirnem naselju, kjer se starejše hiše hitro umikajo novim, bolj luksuznim rezidencam.

Projekt je avtorsko delo priznanega in z nagradami ovenčanega arhitekturnega biroja. Razvijal se je počasi in premišljeno. Glavni izziv je bil zagotoviti vsem štirim enotam (družinam) odlične bivanjske pogoje, npr. zasebnost, kljub relativno majhni parceli, osončenost in svetlobo, ki jo omogočajo razkošne steklene površine, velike in zračne prostore z visokimi stropi ter stik z zunanjim svetom prek atrijev in teras

Orientacija hiš je idealna, dostop z avtomobili je po severni strani parcele, največje steklene površine in atriji pa so seveda obrnjeni proti jugu. Obe zunanji enoti, ki imata okna tudi na vzhodni in zahodni strani tega četverčka, sta široki 5,7 m, notranji hiši (okna jug in sever) pa sta široki kar 6,4 m. Dnevnobivalni prostor v zunanjih enotah je velik cca 50 m2, v notranjih pa kar 61 m2

Etažnost: pritličje + nadstropje + mansarda

Višina stropov: pritličje 3,1 m, nadstropje 2,8 m, mansarda od 1,6 do 4 m.

Predvidene površine hiš:

1. hiša: 160 m2 neto + 25 m2 terase v prvem nadstropju + atrij

2. hiša: 158 m2 neto + 16 m2 terase v prvem nadstropju in 14 m2 terase v drugem nadstropju + atrij na S in J strani

3. hiša: 158 m2 neto + 16 m2 terase v prvem nadstropju in 14 m2 terase v drugem nadstropju + atrij na S in J strani

4. hiša: 155 m2 neto + 25 m2 terase v prvem nadstropju + atrij

Vsaki hiši pripadata dve zunanji parkirni mesti.

Kupec poleg gradbenega dovoljenja prejme tudi projekt za izvedbo. Projekt je torej primeren za investitorja, ki želi takoj začeti z gradnjo in prodajo hiš na res izjemni ljubljanski lokaciji. 

(Individualni kupci, ki bi želeli rezervirati eno od hiš, me prosim kontaktirajte prek e-pošte: boris.milakovic@qudos.si in predstavite svoje predloge ali želje. Hvala.)

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo na 051 323 333. Tlorise in ostalo dokumentacijo si lahko ogledate v prostorih agencije QUDOS na Tomšičevi ulici 1 v Ljubljani. Vljudno vabljeni.

Hiter kontakt

Boris Milaković

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.