facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

490.647 €
= 3.863 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 127 m2
 • expand_lessNadstropje: 3/3
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: SP1

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkTerasacheckParkirišče
 • Ogrevanje
  checkPlincheckKlimacheckTalno gretje
 • Luksuz
  checkKlimacheckLep razgledcheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V mestni četrti Južni Bežigrad ob Samovi ulici v Ljubljani, bo zrasel nov vila blok. S prekrasnim razgledom na Kamniško Savinjske Alpe in s pogledom na kulturno dediščino Plečnikovega stadiona na eni strani, bo pogled na drugi strani orientiran proti mestnemu središču in zeleni oazi okoliških hiš. Bližina centra mesta, obenem pa odmik od mestnega vrveža to lokacijo samo se poosebljajo in ji dajejo visoko kakovost življenja. Prebivalcem omogoča življenje brez avtomobila, cestna povezava Samova in Dunajska  pa omogoča hiter dostop  do AC ringa.


Zanimiva kombinacija vile meščanskega značaja  in objekta sodobne zasnove dajeta le-tej poseben pečat. V njej bo 13 stanovanj z različnimi mikroambienti. Zaledje je mirno, vile v zelenju pa tvorijo sosedsko mejo. Veliki atriji pritličnih stanovanj, prostorne lože v 1. in 2. nadstropju in razkošne terase najvišje ležeče etaže omogočajo prijetno bivanje na prostem .


Lastniška parkirišča so prijazno umaknjena v dveh kletnih etažah objekta. Umeščenost objekta v severozahodnem delu parcele oblikuje odprt prostor – trg z drevesom. Zahodno in vzhodno od objekta se nahajata dve otroški igrišči, ki omogočata varno igro otrok v neposredni bližini doma.
Objekt bo s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom, kakovostnimi materiali, dovršeno zasnovanimi stanovanji in mikroambienti  lahko vsakomur ponudil, odličen, varen in prijazen dom.

Udobno trisobno stanovanje se nahaja v najvišji etaži objekta in meri 64 m². Dostopno je preko skupnega stopnišča in dvigala. Stanovanje je dvostransko orientirano v smereh JV in JZ, pripada mu razkošna terasa v izmeri 58 m², s katere se med sosednjimi objekti odpirajo pogledi na mestno silhueto.
Stanovanje obsega vhodni prostor, utility, kopalnico, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, udobno spalnico ter sobo.
Lesena terasa predstavlja podaljšek dnevno–bivalnega prostora, spalnice in sobe. Dostopna je preko drsnih steklenih površin.

Parkirno mesto ni vključeno v ceno.

Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani projekta: https://brilosa.si/projekti/rezidenca-bezigrad/

Hiter kontakt

Bojan Radusinović

BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: