facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

364.766 €
= 3.982 €/m2*
Kontakt

Brilosa d.o.o.

Brilosa d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 91.6 m2
  • expand_lessNadstropje: 3/3
  • date_rangeZgrajeno: 2022

Podroben opis nepremičnine

LJ. BEŽIGRAD

V mestni četrti Južni Bežigrad ob Samovi ulici v Ljubljani, bo zrasel nov vila blok. S prekrasnim razgledom na Kamniško Savinjske Alpe in s pogledom na kulturno dediščino Plečnikovega stadiona na eni strani, bo pogled na drugi strani orientiran proti mestnemu središču in zeleni oazi okoliških hiš. Bližina centra mesta, obenem pa odmik od mestnega vrveža to lokacijo samo se poosebljajo in ji dajejo visoko kakovost življenja. Prebivalcem omogoča življenje brez avtomobila, cestna povezava Samova in Dunajska  pa omogoča hiter dostop  do AC ringa.

Zanimiva kombinacija vile meščanskega značaja  in objekta sodobne zasnove dajeta le-tej poseben pečat. V njej bo 13 stanovanj z različnimi mikroambienti. Zaledje je mirno, vile v zelenju pa tvorijo sosedsko mejo. Veliki atriji pritličnih stanovanj, prostorne lože v 1. in 2. nadstropju in razkošne terase najvišje ležeče etaže omogočajo prijetno bivanje na prostem .

Lastniška parkirišča so prijazno umaknjena v dveh kletnih etažah objekta. Umeščenost objekta v severozahodnem delu parcele oblikuje odprt prostor – trg z drevesom. Zahodno in vzhodno od objekta se nahajata dve otroški igrišči, ki omogočata varno igro otrok v neposredni bližini doma.

Objekt bo s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom, kakovostnimi materiali, dovršeno zasnovanimi stanovanji in mikroambienti  lahko vsakomur ponudil, odličen, varen in prijazen dom.

Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani projekta: https://brilosa.si/

Racionalno dvosobno stanovanje se nahaja v najvišji etaži objekta in meri 50 m². Dostopno je preko skupnega stopnišča in dvigala. Stanovanje je tristransko orientirano v smereh JV, SV in SZ, pripada mu razkošna terasa v izmeri 37 m², s katere se odpirajo pogledi na Šišenski hrib in Kamniško-Savinjske Alpe.

Stanovanje obsega vhodni prostor, kopalnico, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter udobno spalnico.
Lesena terasa predstavlja podaljšek dnevno–bivalnega prostora in spalnice. Dostopna je preko krilnih steklenih površin.

Parkirno mesto ni vključeno v ceno.

KONTAKTNI PODATKI:

Prodaja: 041 42 01 56 Bojan

Investitor: 040 66 22 55 Romana

E-naslov: info@brn.si

    Hiter kontakt

    Brilosa d.o.o.

    Brilosa d.o.o.