facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Hrvatini

840.000 €
= 7.304 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 115 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2014
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: PH22901266859386KR-1

Podroben opis nepremičnine

HRVATINI

Razmišljate o življenju v staroistrski hiši, ki je kvalitetno in stilsko opremljena? 

KJE: Ankaran, v Hrvatinih posredujemo pri prodaji krajne vrstne hiše zgrajene l. 1900, v celoti adaptirane l. 2014 

HIŠA OBSEGA: Hiša (P+1) meri 115 m² in hiška 77,9 m² (P+1) + pomožni kmetijski del v stavbi 28,80 m², na smiselno zaokroženih zemljiščih v skupni izmeri 615 m².

Srčno, kvalitetno in v staroistrskem stilu prenovljena hiša, ki v naravi predstavlja vzdrževano, svelto in funkcionalno razporejeno enostanovanjsko enoto. Na zemljiški posesti se nahaja, ločeno od osnovne hiše, še manjša hiška, ki je pravtako primerna za bivanje in je opremljena z okusom. Poleg nje je še manjši kmetijski pomožni objekt, v katerem je urejena shramba in utility. 

Hitro dosegljiva lokacija iz glavne ceste Hrvatini-Fajti. Zemljišča oz. stavbe so orientirane proti JZ proti koprskemu zalivu in dlje do Izole vse do Piranske občine…

Dostop do hiše je iz vaške ceste in sicer preko lastnega parkirišča preko lastnega dvorišča, ali pa drugega parkirišča pred drugim vhodom v stanovanjsko hišo.  

Razporeditev v stanovanju: v pritličju dnevni WC in velika dnevna soba s kuhinjo in jedilnim kotom, v 1. nadstropju pa prehodna pisarna, spalnica in kopalnica s tušem in wc-jem. Iz prvega nadstropja, posebno pa z lesenega balkona je privlačen pogled proti morju. Lastnika sta pri prenovi 2014  v kompletu renovirala hišo (elektrika, voda, komunalije, streha, stavbno pohištvo). Stanovanje v hiši je zasnovano kot odprt prostor in daje neutesnjen občutek dojemanja prostora. Gretje je kombinirano z odlično nordijsko pečjo, IR paneli ter klimama, kateri se uporabljata tudi za hlajenje.

V, od osnovne hiše, ločeni hiški pa je pravtako urejeno manjše stanovanje:  v pritličju dnevna soba in kuhinjski del v enem prostoru, v nadstropju pa soba z izhodom na lično oblikovan balkon s katerega je prečudovit pogled proti Kopru, Izoli, Piranu…, ter kopalnico s tušem in wc-jem.

Nepremičnine se prodajajo opremljene in so takoj vseljive. Del lastnega dvorišča je namenjen parkiranju najmanj 2 avtomobilov, ob robu zemljišča je tudi vrt z visokimi gredami. Na severni strani hiše je še dodatno splošno parkirišče.

Prijetna soseska, ograjeno zemljišče oz. dvorišče daje občutek varnosti in samostojnosti ter intimnosti. Stilska ureditev hiš in okolice pa še dodatno zadovoljita še tako zahtevno oko.

MOŽNA MENJAVA za zazidljivo zemljišče do 500 m² ali s starejšo hiško na zemljišču, na obmoćju Ankarana s pogledom proti JZ, Z.

Energetska izkaznica : Energetski razred “D”

Prodajalčev pogoj je, da kupec plača 2% davek na promet nepremičnin od kupoprodajne cene in kritje dela stroškov prodajnega postopka po ceniku KW.

Z Vami, za Vas. Presežemo pričakovanja! Vabljeni na ogled!

  • parkirno mesto, dve parkirni mesti
  • balkon
  • ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Klavdij Reja

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: